2777
2789
عنوان

ته چین مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 40 پست
سلام اون تاپیک ترکید اینجا بگو باشوهرت که آشناشدی همشهری بودید؟ تحقیقم رفتی  چطور فهمیدی پسر ...

نه خوزستانه سیگاری نیس تحقیق رفتم اما اخلاقش خیلی دری وریه😂

هیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الحمدالله فقط معتاد نیس😂 از درو همسایشون😐 با ماشین رفت مامان بابا تحقیق

گلم چندسال دوست بودید بعد ازدواج کردید؟

اگه تحقیق نشه اینجوری آیا ازدواج موفقی نمیشه؟؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
ببخشید اسی بی ربطه سوالم ب تاپیکت  زدی لیسانس مدریت مالی داری  میخواستم ببینم کشاغلی ؟کا ...

عزیزم من شاغل بودم دوران عقدم بعد عروسیم همسرم اجازه نبود تو دفتر حسابرسی آتیه ارقام کرج نو عظمیه شاغل بودم

بیشتر بمونه وا نمیره؟

ن دیگ بیشتر بمونه آبش تبخیر میشه سفت تر میشه.من ی چندباری ک حس کردم شوله گذاشتم یکم بیشتر موند همش چک کردم ببینم قشنگ سفت شده باشه

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
گلم چندسال دوست بودید بعد ازدواج کردید؟ اگه تحقیق نشه اینجوری آیا ازدواج موفقی نمیشه؟؟

نه ما با تحقیق اخلاقش گوهیه 6 ماه دوست بودیم😂 6 سال عقد الانم 2 سالو 6 ماه عروسی😂😂😂

اما دختر داییم شانسش زد پسره خیلی خوبه

هیچ
نه ما با تحقیق اخلاقش گوهیه 6 ماه دوست بودیم😂 6 سال عقد الانم 2 سالو 6 ماه عروسی😂😂😂 ام ...

خب عزیزم دوسال رابطه دوستی بدون تحقیق چجوریه؟

بد میشه ازدواج؟

یعنی شناخت خودآدم کافی نیس ؟

نه ما با تحقیق اخلاقش گوهیه 6 ماه دوست بودیم😂 6 سال عقد الانم 2 سالو 6 ماه عروسی😂😂😂 ام ...

اخلاقش چجوریه مگه؟ اذیتت میکنه؟ پولداره؟