2777
2789
عنوان

بيبي چك

166 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

دوره هاي ماهيانه ي من نامرتب هست

مثلا چند ماه اخير آغازشون طبق روزهاي زير بوده:

٢ تير ٩٨

٤ مرداد ٩٨

٥ شهريور ٩٨

١٠ مهر ٩٨

١٣ آبان ٩٨

١٨ آذر ٩٨

دوره هام ٧ روزه هست..

اين ماه از شب اتمام پريود ، اقدام داشتم.سؤالم اين هست كه چه زماني بيبي بزنم كه مشخص بشه؟

مليكا هستم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم ب این دوره ها بگن نامرتب. بنظرم مثلا 26 ام دی 

٢٦ ام بزنم نشون ميده پس

٤،٥ روز پيش زدم منفي بود

ممنون عزيزم كه پاسخ داديد❤️❤️❤️

مليكا هستم🥰

عزیزم منم از شب اتمام پریودی اقدام داشتم تا امروز ک ۱۲سیکلمه ،بنظرت کافیه؟ چون تقریبا هر روز اقدام داشتم

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
بیشتر ببینید
عزیزم منم از شب اتمام پریودی اقدام داشتم تا امروز ک ۱۲سیکلمه ،بنظرت کافیه؟ چون تقریبا هر روز اقدام د ...

عزيزم

منم هر روز اقدام داشتم

بهم گفتن يه روز درميون اقدام كن كه كيفيت اسپرم پايين نياد

فكر كنم كافيه گلم

مليكا هستم🥰
عزيزم منم هر روز اقدام داشتم بهم گفتن يه روز درميون اقدام كن كه كيفيت اسپرم پايين نياد فكر كنم كا ...

واقعا ؟ من مطمئنم ک بارداری شما ان شاالله به امید خدا باداری سالمی داشته باشی، بعد میگم تا چندم سیکلت اقدام بودی

میخوام با خوردن سیاه دونه بترکونم 🤬هر روز صبح بلند میشم قبل ناشتا سیاه دونه ی تلخ رو میجوم🥴 یا با اب جوش میخورم🤒، اینقدر میخورم که این ماه دو دستی جنین رو به آغوش بکشم🤗این ماه باردار میشم بگو یا علی✌برمحمد مصطفی خاتم انبیا بفرست صلوات، اللهم صلی علی محمد وال محمد،وعجل فرجهم
بیشتر ببینید
عزيزم منم هر روز اقدام داشتم بهم گفتن يه روز درميون اقدام كن كه كيفيت اسپرم پايين نياد فكر كنم كا ...

ب منم میگن اسپرم بی کیفیت میشه ولی خب من هر روز اقدامم ۷روز، چون فردا میخوام برم مسافرت دیگه نمیتونم اقدام داشته باشم فردا ۱۳ سیکلمه

بیشتر ببینید
واقعا ؟ من مطمئنم ک بارداری شما ان شاالله به امید خدا باداری سالمی داشته باشی، بعد میگم تا چندم سیکل ...

عزيزمممم فدات مرسي گلم

من ٢٥،آذر پريودم تموم شد

از ٢٦ آذر تا ١٠ دي اقدام كردم گلم

مليكا هستم🥰
ب منم میگن اسپرم بی کیفیت میشه ولی خب من هر روز اقدامم ۷روز، چون فردا میخوام برم مسافرت دیگه نمیتونم ...

خيره گلم

منم بيشترش هر شب بودم فدات شم

مليكا هستم🥰
عزيزمممم فدات مرسي گلم من ٢٥،آذر پريودم تموم شد از ٢٦ آذر تا ١٠ دي اقدام كردم گلم

عزیزم تو دوران اقدامت زیاد بوده ۱۵روز اقدام داشتی ولی من نه فقط ۷روز

بیشتر ببینید
آره گلم زياد بوده ولي همش هر شب نبوده

هرچی خدا بخواد من دارم میرم سفر بدون همسرم حالم گرفته اس، تست تزدی دیگه؟

بیشتر ببینید