2777
2789
عنوان

رمز وای فا ،😱😱

569 بازدید | 16 پست

سلام خوبین کمک کمک

من رمز وای فامونو یادم رفته رو گوشی قبلیم ثبت بود دیگه خودش باز میشد الان ک گوشیمو عوض کردم یادم نمیاد رمزمون چی بوده راهی هست ک رمزشو بازیابی کنم یا ریستش کنم ؟

یادم بدین لطفاً ،🙏

باید بری از کامپیوترت تو‌تنظیمات شیکش رمزو ریست کنی

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

نحوه ریست کردنشم تو نت هسن من چند سال پیش این کارو کردم یادمه چک کردم ببینم هک شدم یا نه ولی الان چند ساله وای فای ندارم

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو شاتل

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
میشه مرحله ب مرحله برام بگی باید چیکار کنم با کامپیوتر 

روی لب تاب خودت نصب کردی شبکه وای فای رو؟

https://superfamilyprotector.com/blog/پیدا-کردن-رمز-وای-فای-در-ویندوز/

قشنگ برو تو‌این لینک به زبان ساده بهت گفته

ببین من اینو قبلاً انجام دادم اون گزینه ابیه نمیاد رو سیستم من مرحله یکی ب آخر 

عکس بده ببینم