2777
2789
عنوان

رنگ مشکی رو دکلره

9562 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. من موهامو چندماه پیش دکلره کرده بودم بعدش که رشد کرد کاراملی گذاشتم الانم رشد کرده موهام سه رنگ شده چون موهای خودم مشکیه. الان دلم میخواد مشکی پرکلاغی بذارم ولی میگن رو دکلره خیلی بد میشه. راهنماییم میکنین کسایی که تجربه داشتن؟

عالی میشه مشکی از رو دکلره یجوری رنگ آهن میشه البته بعد دو ماه

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکلی گذاشتم رو دکلره خوب بود اما الان بعضی جاهاش داره مشکیش میره رنگ زیرش معلوم‌میشه ننیدونم چرا ولی باحال شده خخخ

خدایا! با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و ناممکن‌ها ممکن…  متاهل و متعهد عاشق همسرم هستم❤h
من مشکلی گذاشتم رو دکلره خوب بود اما الان بعضی جاهاش داره مشکیش میره رنگ زیرش معلوم‌میشه ننیدونم چرا ...

موندم بذارم یا نه. بعضیا میگن میریزه بعضیا میگن سبز میشه

موندم بذارم یا نه. بعضیا میگن میریزه بعضیا میگن سبز میشه

ماله منکه سبز نشد رنگ‌مشکی اتفاقا خیلی قشنگه مخصوصا چون صورتت لاغر شده موهاتو چتری کن با رنگ مشکی عالی میشه پر نشون میده صورتو

خدایا! با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و ناممکن‌ها ممکن…  متاهل و متعهد عاشق همسرم هستم❤h