2777
2789
عنوان

باردارا میایید؟

104 بازدید | 23 پست

بچه ها حالم بده

دلم میخاد بچه ام زشت باشه

اعصابم از همه چی خورده

دور و بری هام همه اش میگن فلان چیزو بخوری یا نخوریا ک بچه ات کوچک نشه

این کارو کن تا سفید بشه خوشگل بشه

ما بچه فلانی ک خوشگله رو انقد دوس داریممم

این کارو کنی از اینا میشه ک صب تا شب وق میزنه... متاسفانه حتی از واژه چندش آور وق هم استفاده میکنن

اون کارو کنی همه اش دل دردی میشه

و.... 

میدونم بعد زایمان هرکدوم از موارد بالا رو داشته باشه سرکوفتشو تا آخر عمرم بهم میزنن

میگن تقصیر خودته ک فلان شد

ک داره وق میزنه

ک دل درد داره

ک... 

یا بخاطر ی چیز مسخره مثل رنگ پوست مو یا چشم الکی قربون صدقه اش برن یا پیف پیف کنن ک این ب کی رفته

حالم ب هم میخوره

اصلا منتطر بچه ام نیستم

از ترس این ادما

هر روز بجای آرامش داشتن دارم فک میکنم چ جوابی بشون بدم

همین چند وقت پیش ک فهمیدن بچه ام دختره همه جارو پر کردن ک من چون تبعم سرده دختتر شده

درحالی ک من اصلا تبعم سرد نیست. و حتی اگه سرد بود ب شما ها چ ک جلو هرکس و ناکسی درمورد تبع من نطر میدید. اه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

حالم بده

میشینم ی گوشه و مث دیوونه ها حرص میخورم

البته فک کنم بخاطر بارداری و ب هم ریختن هورمونامه

چرا مردم درکشونو بالا نمیبرن

بخدا اگه درمورد قشنگی یا زشتی بچه ام نطر بدن ی چاقو برمیدارم میکنم تو شکم تک تکشون

اصن مهم نیست ک بگن زشته یا خوشگله

از این ناراحتم ک چرا خوشگلی یا زشتی شده ملاک تایید یا عدم تایید برا ی عده

ک اگه بچه اش خوشگل بود بیشتر دوسش داریم

این حرفا برام نفرت انگیزه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نینی وخودتی حرفهای بی ارزش بقیه روول کن عزیزم

دست خودم نیست

قبلا برام مهم نبود

حالا اینجور شدم

اعصابم خورده

نمیدونم چمه

مدام نصیحت میکنن

سرش خرما نخوردی ک اینجوری شده

این کارو نکردی ک اونجوری شده 

احمق اگه خیلی ناراحتی بیا خودت بهم بده بخورم تا اینجوری و اونجوری نشه

بخدا قسم اگه بعد دنیا اومدنش کسی حرفی بزنه، سرکوفت بزنه... بنده و مرده شو میارم جلو چشش

عزیزم بمنم میگن چ اشکالی داره ب توصیه هایی ک میگن گوش کن مثلا سیب روهمه میگن خیلی بچه روخوشکل میکنه منم ازاول بارداریم همش روزی دوسه تامیخورم بنظرم ایرادی نداره یکم خونسردباش

تیکر تولد یکسالگی دخترم
دست خودم نیست قبلا برام مهم نبود حالا اینجور شدم اعصابم خورده نمیدونم چمه

تازگیا مادرشوهر وفامیلای شوهرم رومخمن که اسم بچه روماانتخاب میکنیم وفلان منم ی دعوای حسابی باشوهرکردم

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

عزیزدلم منم بچم دختره هرجوریم باشه رو چشمام میزارمش چه با سرو صدا چه اروم.بعدشم دورازجون بچه مگه حیوونه که واژه وق زدن و گفتن و هیچی نگفتی .بگو بچه یا به مادرش میکشه یا پدرش .بعدشم عهد قجر نیست که برتری پسر به دختر باشه .الان یهت دختر هست که هزارتا پسر به پاش نمیرسه .با افتخار و دهن پر کنی بگو بچم چه دختر چه پسر برام فرقی نداره حتی اگه زشت باشه و پرسرو صدا چون همه وجودمه.بگو اصلا بچه پرصدا میخام که محیط اروم خونمو با صداش هیجانی کنه 

یکی لطف کنه منو راهنمای کنه عزیزای من.با دفترچه بیمه سلامت میشه بیمارستان تامین اجتماعی زایمان کرد؟

میشه ولی اندازه اون تخفیف نداره

فک کنم

شوهر من میره رایگان با دفترچه تامین اجتماعی‌

ولی من ک سلامتم فک نکنم برام رایگان باشه

حالم بده میشینم ی گوشه و مث دیوونه ها حرص میخورم البته فک کنم بخاطر بارداری و ب هم ریختن هورمونامه ...

حالتو قشششنگ میفهمم

دور من پررر از ادمایی که تمام ملاکشون برای دوست داشتن و نداشتن افراد قیافس

بگه که دیگه جای خود داره

منم سر بچه اولم همین حسو داشتم

اما بعد یه مدت زدم به در بیخیالی....

بیخیال باش

هرچی خودت حساس تربشی بقیه بیشتر تو زندگیت دخالت میکنن

ادما بجای ادم ضعیف تصمیم گیری میکنن

دست خودم نیست قبلا برام مهم نبود حالا اینجور شدم اعصابم خورده نمیدونم چمه

منم اوایل بارداریم اینقدبداخلاق شده بودم ک همه فهمیده بودن همه میگفتن پاچه میگیری خخخ

تیکر تولد یکسالگی دخترم
عزیزدلم منم بچم دختره هرجوریم باشه رو چشمام میزارمش چه با سرو صدا چه اروم.بعدشم دورازجون بچه مگه حیو ...

دیگه طاقت ندارم

از همه شون بدم میاد

میترسم زایمان کنم و حرف بزنن بهم

خب ی آدم از محیط شهرستان بیاد شهر هرچقدرم تغییر کنه بعصی اصطلاحات مال همون شهرستانه

نمیشه خرده بگیری چرا از این واژه استفاده میکنه ولی بکار بردنش منو خیلی ناراحت میکنه