2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تاپیکت شد,هرچه دل تنگت میخواهد بگو....

میخوام بگم,از چند روز پیش ضربات تو دلیم رو بالاخره حس کردم و از بابت این خدارو صد مرتبه شکر میکنم که فرزندم سالمه ....خدایا بابت عطای هدیه ی زندگیم ازت ممنونم. هرکی دلش بچه میخواد به حق دعاهای مستجابت,دعای دل اونارو هم بشنو و دامنشون رو سبز کن

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  
تاپیکت شد,هرچه دل تنگت میخواهد بگو.... میخوام بگم,از چند روز پیش ضربات تو دلیم رو بالاخره حس کردم و ...

وای عزیزم نی نی داری مبارکته اسمش چی میزاری

میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏
وای عزیزم نی نی داری مبارکته اسمش چی میزاری

ممنونم...چندتا انتخاب کردم ولی هنوز با همسرم به تفاهم نرسیدیم

آیشن,آیدین,رادین,آراد....

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘