2777
2789
عنوان

یعنی چی؟!!

58 بازدید | 13 پست

شما وقتی یه اتفاقی واستون میفته مثلا نزدیک بوده تصادف کنین یا چیزیتون بشه شوهر یا نامزدتون چه رفتاری میکنه یا چی میگه؟؟؟؟؟؟

نزدیک بود امروز ماشین بهم بزنه به نامزدم گفتم هیچ عکسالعملی نشون نداد بعدم دیگه بحث عوض شدو درموردش هیچی نگفت😐

باردارای عزیز گروه وات ساپی برای تبادل نظر خانمای باردار زدیم هر کی خواست در خواست بده تا بگم شمارشو به گروه اضاف کنن

زندگی بافتن یک قالیست* نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی*نقشه را اوست که تعیین کرده*تو در این بین فقط میبافی*نقشه را خوب ببین*نکند اخر کار*قالی زندگیت را نخرند!

همشون ماستن بابا بیخیال😑

خوشگل بلا هستم عخش همتون😓✌                     نینی سایت نیس که سرزمین عجایبه بعضیاتون خدایی تو زندگی هم همینقدر اعجوبه اید لعنتیا              _بادمجونی🍆                                                        _ نه هویجم✋                                                     دو ایرانی در حال استفاده از برنامه shareit             لباتون همیشه خندون برای حال دلم دعا کنین  ❤     تیکرم بارداری لاغریع مثلا اگه لاغرشم که نمیشم   بدتر میزنم چاق میشم  .                                            اما اینبار اراده م قویه ✌✌✌👏         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مهمی واسش

میدونی بالاخره ی عادتایی هم دارن مردا همشون ک مثل هم نیستن

ی سریاشون ی چیزایی براشون مهمه ک برا ی سریاشون اصلا چیزه مهمی نیست

خودتو اذیت نکن هروقتم از چیزی ناراحتی رودررو بهشون بگو تا یادش بمونه برای دفعاته بعدی تو خودت نریز

میدونی بالاخره ی عادتایی هم دارن مردا همشون ک مثل هم نیستن ی سریاشون ی چیزایی براشون مهمه ک برا ی س ...

اخه این دیگه بحث جون ادمه مگه میشه مهم نباشه واسشون