2777
2789
نی نی یاااااااااااار؟؟،؟

بیا عزیزم 👇🏻👇🏻

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_5  

دوستم دقیقه وقت بذار امضامو بخون لطفا 💗 دوستم اگه دوست داشتی با دل پاکت سه تا صلوات مهمونم کن تا به سه تا هدفی که دارم برسم میدونم خیلی راه درازی در پیش دارم ولی همش میترسم نکنه مشکلی پیش بیاد نتونم موفق بشم اگه دوست داشتی برای موفق شدنم دعا کن اگه وقت کردی صلوات مهمونم کن❤️💕برات دعا می کنم 💋 💋 درضمن اون بچه ای که پروفایلم گذاشتم اسم بچه آیندمه🥰 وتیکرمم تیکر رسیدن به هدفمه 🤗 ۹۹/۷/۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو چیکارت کردن؟؟؟ کاربریه منو تعلیق کردن اصن بهمم تاحالا اخطار ندادن 

هیچی عزیزم من فقط یه سوال داشتم از نی نی یار گفتم اینجا که تاپیکشم صداش کنم سوالمم بپرسم ازش البته ببخشیدا تو تاپیک تو هم هست🙏🏻🙏🏻💕💕

دوستم دقیقه وقت بذار امضامو بخون لطفا 💗 دوستم اگه دوست داشتی با دل پاکت سه تا صلوات مهمونم کن تا به سه تا هدفی که دارم برسم میدونم خیلی راه درازی در پیش دارم ولی همش میترسم نکنه مشکلی پیش بیاد نتونم موفق بشم اگه دوست داشتی برای موفق شدنم دعا کن اگه وقت کردی صلوات مهمونم کن❤️💕برات دعا می کنم 💋 💋 درضمن اون بچه ای که پروفایلم گذاشتم اسم بچه آیندمه🥰 وتیکرمم تیکر رسیدن به هدفمه 🤗 ۹۹/۷/۱

@نی_نی_یار_5 بهتون خصوصی پیام دادم میشه لطفا چک کنید

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_5

@نی_نی_یار_5  

چی بود کاربریتون؟ عزیزم هستم شما مشکلتون بگین من چک میکنم سایت  شلوغه میام باز

نی نی یار چرا تاپیک منو ترکوندی من فقط نظر سنجی گذاشتم تاپیکم قفل بود از تو نظر سنجی میخاستم بدونم سردار دفن شدن یا نه که نماز بخونم😥😟 لطفا جواب بدین

عزیزم به خاطر بحث تو تاپیک های سردار چند روز دیگه تو تماس با ما درخواست بدین وصلتون کنن البته قول ب ...

منم سوال دارم چرا تاپیک حذف تاپیکایی که میخایم حذف کنیم قفله؟؟

واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘
چی بود کاربریتون؟ عزیزم هستم شما مشکلتون بگین من چک میکنم سایت  شلوغه میام باز

نی نی یار جون سلام تاپیک ظهور رو برگردونین عزیزم خواهش میکنم  

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌