2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همش میگم تاپیکهایی که کلمه خیانت توش داره رو نخونم ولی نمیشه از دست خودم کلافه شدم

ضمنا ذات خراب باعث خیانت میشه نه چهره جذاب

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

خواهر زنعموی من یدختر سن بالا بود که با یه آقایی ریخت روهم اول چند سال صیغه بود بعد که زن اول فهمید مرده اول گفت همین که هست بعدم دید زن اوله داره دعوا میکنه با دوتا پسر دوقلوری۱۲،۱۳ ساله بیرونش کرد.همون شب ساعت۱۲ شب که زنه بابچه هاش رفتن خونه باباش باباش سکته کرد ونصف شب مرد.مهر پارسال عقد دائم کردن تا الان ولی دوران عقدشونه تا جمع کنن عروسی بگیرن.یبار با اقاهه دیدمش.قد زیر۱۶۵ وزن زیر ۵۰ بینهایت لاغروبینهایت پوستش سبزه که بسیاه میزد.چشماش خیلی ضعیف عینکش ازین ته استکانیاس.شعلش رسمیه توی کلانتری نمیدونم یا ماسگاه شهرمون ولی یه موتور داره فقط اون زته خونه رو نامه از دادگاه گرفت توقیف کردخواهر زنعموم قد نزدیکای۱۶۰ وزن ۱۴۰ دندونای نامرتب پوست سبزه گندمی ولی یبار که رفتیم خونشون استین کوتاه بود پشت ارنجش خیلی خیلی سیاه بود.دماغش ازروبرو یکم کجه وروشم ی استخون اندازه یه پسته داره.ارایش کرده ونکردش هیچ فرقی نداره😐😐😐😐😐🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

عاشق چی هم شدن 🙄🙄

دقیق نمیدونم کلا زنعموم اینا ۴تا ابجی هستن ویه پسر که از یه خونواده با پول خریدن.یه ابجیش خدابیامرز چند سال پیش بعلت کانسر سینه مرد.ولی شوهرش با اینکه مسر عمشون بود تیومد اینو بکیره رفت بایکی که دختر بزرگ داشت با اینکه بچه خودش۱۴ ساله بود گفت اینا خونواده ی خیلی بدین از بی زنی بنیرم سمتسون نمیام.زنعموم و مامانشو کلا اهل دعاو جادو هستن با همینراه اون زنه بدبختو اواره کردن.ضمنا انقدر بدن که باباشون نزدیک ۲۰ سال پیش خونه کلی پول توی ماشینس با خود ماشینشو گذاشت و راننده امبولانس بود شیفتش که تموم شد کلا فقط شناسنامشو ورداشتو فرار کرد.برای همین این دختراش کلا عقده این.اون مسره هم که گرفتن دور از جون من همسن منه۲۸ سالشه ولی معتاد وحمل کننده مواد۶.عموم ازشون نیترسه.مامان زنعموم داست دور بابام میپلکید به عمم گفتم اونم گفت به روش خودس عمل میکنم رفت براش سر کتاب بازکرد گورشو گم گرد با اینه بابام ازش ۱،۲ سال کوچیکتر بود واصلا محلش نمیداد ولی اون هی چشو ابرو برلش نیومد.پیر خرفت.زنعموم یبار عمومو زد چند ماه فلج شد بعد کم کم راه افتاد.