2777
2789
عنوان

شیرخشک

47 بازدید | 9 پست

مامانا من چکار کنم؟دارم دیوونه میشم.دخترم چرا وزن نمیگیره آخه؟در کنار شیر خودم شیرخشک هم بهش میدم.سوپرامیل گرفتم.توی ۲۰روز ۳۰۰ گرم اضافه کرده.مریض هم نبوده.مشکل خاصی نداره.

چکار باید بکنم؟

تعداد دفعات شیر دهیش بیشتر شه 

یه آزمایش عفونت ادرار بگیر ازش جوابش،یه ساعته میاد

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هرکاری میکنم بیشتر شیر نمیخوره. ادرارش بو نمیده.درد هم نداره موقع ادرار کردن.دکترش گفت نداره.

چقدر شیر میخوره معمولا؟؟هرچند ساعت چقد؟؟

نرمالش هر دو ساعت ۲۰دقیقه س

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!

بیقرار نیس؟موقع خواب حس نمیکنی چیزی تو گلوش گیر میکنه؟؟

اصلا به ۲۰ دیقه نمیرسه.شاید ۵ دیقه.

خو کم میخوره دیگه

دوساعت مقاومت کن اصلا این بین بهش نده ..بذار کامل گشنه بشه میخوره...اینجوری خوابش هم تنظیم میشه 

خو کم میخوره دیگه دوساعت مقاومت کن اصلا این بین بهش نده ..بذار کامل گشنه بشه میخوره...اینجوری خوابش ...

خب همون فاصله دو ساعت ۵دیقه میخوره.هرکاری میکنم بیشتر نمیخوره.خوابش تنظیمه.

خب همون فاصله دو ساعت ۵دیقه میخوره.هرکاری میکنم بیشتر نمیخوره.خوابش تنظیمه.

چند وقتشه؟؟ببرش متخصص بهت مولتی و زینک میده اشتهاش بهتر میشه.....یبوست نداره؟؟