2777
2789
عنوان

کیست واژن

12045 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من ی کیست اندازه نخود قسمت لب های بزرگ واژن دارم اصلا دردناک نیس فقط از ترس جراحی دکتر نرفتم این کیست بارتولن بنظرتون؟چون میگن کیست بارتولن رو لب های کوچیک ایجاد میشه واسه من رو لب بزرگ هستش

خدایا توبساز تو میسازی قشنگ تره

باید درمانش کنی چون بعد مدتی رشد میکنه کیست بدخیم میشه اونموقع دردسر داره برات ولی خداییی نکرده دور از جون باعث سرطان هم میشه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من همین علایم رو داشتم رفتم دکتر زنان گفت چیز مهمی نیست برو دکتر پوست. دکتر پوست هم معاینه کرد گفت موهات برگشته تو پوستت کیست شده اصلا نیازی نیست اقدام خاصی کنی ولی من چون نگران بودم گفتم عملش کن نمونه رو دادن آزمایش خوشبختانه همون چیزی بود که دکتر پوست گفته بود

باید درمانش کنی چون بعد مدتی رشد میکنه کیست بدخیم میشه اونموقع دردسر داره برات ولی خداییی نکرده دور ...

واقعا😢بارتولن بنظرتون؟

من همین علایم رو داشتم رفتم دکتر زنان گفت چیز مهمی نیست برو دکتر پوست. دکتر پوست هم معاینه کرد گفت م ...

بعد چیکارش کردی؟جراحی؟

واقعا😢بارتولن بنظرتون؟

عزیزم چرا ریسک میکنی اخه؟ برو پی درمانش که خدای نکرده بعدا چیزی نشه ک حسرت بخوری بگی کاش میرفتم.... من ازاین کیست اطلاعی ندارم ولی  میدونم  ک برا یدونه سرماخوردگی ساده هم نباید آدم سهل انگاری کنه

عزیزم چرا ریسک میکنی اخه؟ برو پی درمانش که خدای نکرده بعدا چیزی نشه ک حسرت بخوری بگی کاش میرفتم.... ...

دوس دارم برم ولی لوبیا دکتر رفتن دارم مخصوصا دکتر زنان😓