2777
2789
عنوان

کمکم کنید

88 بازدید | 13 پست

این ویار لعنتی چرا تمومی نداره دارم تلف میشم بخدا. همش تهوع و استفراغ معده درد دهنم هم وحشتناک تلخه . دیگه از زندگی سیر شدم . همش خودمو لعنت میکنم چرا حامله شدم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ميگن هر طور كه مادرتون باشه شما هم همونيد

من تازه تيروييد هم دارم و صبحا بايد ناشتا باشم بعد از قرص! ١. اما شما اگر نداري قبل از بلند شدن از تختخواب يك تكه بيسكوييت ترد بخور جلوي تهوع رو ميگيره☺️

٢. وعده هاي غذاييت رو زياد كن به جاي ٣ بار ٥ بار اما خيلي كم

٣. گردو بخور

٤. اگر ترش ميكني دكتر به من شربت آلمينيوم ام جي مخصوص بارداري داد خيلي خوبه

ميگن هر طور كه مادرتون باشه شما هم همونيد من تازه تيروييد هم دارم و صبحا بايد ناشتا باشم بعد از قرص ...

بهم قرص پنتو پرازول داده ناشتا یک دونه بخورم ولی انگار فایده نداره

عزیز دلم نگو اینو خدا خیلی دوست داشته بهت فرشته داده خدا برات نگهش داره خیرشو ببینی 😘😘😘😘😘😘😘

همش ضعف و تهوع و معده درد . خونه بهم ریخته غذا به زور درست میکنم که خودمم نمیخورم. خانواده هم پیشم نیست غریبم اینجا. یعنی یکجوری شدم به شوهرم میگم نیا خونه نبینمت حالم ازت بهم میخوره همش تقصیر تو شد 

همش ضعف و تهوع و معده درد . خونه بهم ریخته غذا به زور درست میکنم که خودمم نمیخورم. خانواده هم پیشم ن ...

اگه دوستم نداری ولی به زور یکم اب سیراب بخور برای رفع حالت تهوع بارداری عالی .. اگه یه روز یکم حالت بهتره دو نوع غذا بپز که داشته باشی برا همسرت .. میوه و سبزی تازه بخور ... حتما مغز بادوم و پسته و فندوق بخور لبنیات بخور این روزا میگذره گلم دستشو که بگیری همه عذاب های این ماهها از دلت پاک میشه ..