2777
2789
عنوان

نه به اینستا

73 بازدید | 8 پست

دوستا این ی پیشنهاده... ولی بیاید به عنوان کمترین حق سردار سلیمانی به گردنمون اینستا رو پاک کنیم از گوشی هامون... جایی که در مورد هر ادم کثیفی میشه حرف زد الا سرداری که دردش امنیت جهان بود...

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

هر چی میخوای بخواه ولی اینو نخواه👊

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر چی میخوای بخواه ولی اینو نخواه👊

باور کن سخت نیست. من الان ندارمش اتفاقی هم تو زندگیم نیفتاده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
😁

والا من خیلی ناراحت شدم که پست های سپهبد رو پاک کردن

ولی اینستا نباشه من دیونه میشم🤕👊

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
اتفاقا امثال ما باید بمونند و به هر نحوی شده تو اون جو کثیف تفکراتشون و نشون بدند وگرنه یه عده خوب ج ...

وقتی نمیذارن افکار ما ها بمونه... دیگه چه تفکراتی رو نشون بدبم...

نمیدونم شاید نظر شما درست تره

باور کن سخت نیست. من الان ندارمش اتفاقی هم تو زندگیم نیفتاده

سخته برا من که تنهام فقط اینجا ها سرگرم‌میشم دو تا پیام میدم دو تا میگیرم حوصلم سر نمیره واقعا سخته

وقتی نمیذارن افکار ما ها بمونه... دیگه چه تفکراتی رو نشون بدبم... نمیدونم شاید نظر شما درست تره

به هرحال جنگ نرم دیگه نباید میدون و خالی کنیم همین که هی عکس گذاشتیم و پاک کردند هی متن هامون و پاک کردند هم ما هم اونا فهمیدیم که چه قدر تعدادمون زیاده و چه قدر سردار از هر قشری طرفدار داشت اگر تو این فضا نبودیم زمانی که سردار یا ادمی مثل ایشون ترور میشد همین تحرکات هم دیده نمیشد همین فضای اعتراضی هم از بین میرفت