2777
2789
عنوان

خانم melikash

301 بازدید | 20 پست

عزیزم این حرفا چیه اخه این بازی کثیف سیاست ولی ایشون که سیاسی نبود خون به دلش کردن ایشون با تموم عنوان هایی که داشت فقط عاشق شهادت بود فقط ۴۰سال تو بر و بیابون دنبال شهادت بود عزیزم آخرش به ارزوش رسید اگه حرف شما باشه باید یه گوشه بمونه و دیگه ظاهر نشه تا یه روزی مرگ اونو در آغوش بگیره مرگ خیلی کمه در مقابل رشادت های این آدم واقعا اگه قرار بود به مرگ طبیعی بمیره در حقش جفا میشد قطعا و حتما لیاقت شهادت رو داشته خودش به سید حسن نصرالله گفته بود سید داعش هم تموم شد من هنوز هستم دعا کن عاقبت بخیر بشم اینایی که شما گفتید به هیچ وجه درست نیست چون ما داریم از اون بالا بالا ها که همشون لباس سیاه تنشونه اشکهای رهبرم سیدعلی امروز نشون داد که مالک اشترشو از دست داده داغداری خانوادش نشون داد عزیزم فیلم نیست واقعیت  کاش حرف  شما درست بود ولییییییی متاسفانه حقیقت داره عزیزم اینقد هم از این حرفا نزنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اين حرفو نزدم، اسكريني از حرفه يكي از دوستانو گذاشتم و خودمم زيرش متني نوشتم كه فان بود و تكذيب ميكرد حرف اون شخصو

كاش تا حرف طرف مقابلو كاملا درك نكرديم حرف نزنيم!

یعنی ایران اینقد احمقه؟؟

سیاستمدارا هیچوقت اینکارو نمیکنن چون سردار یه شخصیت بارز و بزرگی بود بنابرین مرگ ایشون برای ایران یه فاجعه س اگه صحنه سازی باشه اولین ضربه به خوده ایران میخوره چون ضعفشو نشون داده 

اگر هم اینقدر شعار انتقام میدیم هم برای پس گرفتن آبرو و به رخ کشیدن قدرتمون در منطقه س 

در ضمن فیلمشم درومد که چجوری شلیک شد بهشون

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
چه حرف های مزخرفی، این حرفا برای لوس کزدن شهادت سردارمونه. ولشون کنید، استارتر ممنون که تاپیک زدی

خواهش عزیزم اخه ایشون هیچ ربطی سیاست نداره که بخاطر منافع بعضیا این کارو کنه واقعا لیاقتش بود شهادت بعدم بدل برا اینه که حتی اگه شهید بشه یه نفر رو بذارن جاش بگن شهید نشده ایشون خودش تو خونه نبود که میدان جنگ رو تو خونه در دست داشته باشه خودش همیشه تو میدان جنگ بوده اخه یه حرفایی میزنن ها

من اين حرفو نزدم، اسكريني از حرفه يكي از دوستانو گذاشتم و خودمم زيرش متني نوشتم كه فان بود و تكذيب م ...

خب من حرف خودتو ندیدم عزیزم شرمنده من فقط اون متن رو دیدم قطعا نگفتم شما گفتید قطعا مشخص بود که اسکرین گرفتید حالا یکی اینو گفته دیگه منم در جواب اون گفتم و چون شما ارسال کرده بودید برا شما گفتم می تونید این پیام منو بفرستید برا اون بنده خدا