2777
2789
منم خیلی وقتا اینجوری میشم همه آدما همینن ولی چه میشه کرد الان میگم ای کاش درس میخوندم درس خوندن که ...

درسو کارو ازدواجو بچه باهم بدتره خیلی سخته سختیش به درسو کاره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا اعتماد به نفسمو گرفته امشب میگه بریم خونه مامانم منم کلا دلو دماغ نداشتم گفتم خودت برو میگه نیا من حوصله منت کشی ندارم یه تیکه سنگه یه چیزم میشه میگه برو خونه بابات من نمیخوام آبروریزی بشه نمیرم 

من واقعا یه آدم تنها شدم از آدما فرار میکنم دائم تو خونه ام از همه دوستام یه ایرادی گرفت منم از اول ...

بچه هم دارین ؟نه اتفاقن تحصیلکرده ها هم زیاد از این اشتباهات میکنن ما درس نخونده خوشبخت داخل زنداییام زیاد داریم وعمم وکلن فامیلام ،به شانسه ،حتی از تحصیلکرده ها هم بهتر  

واقعا اعتماد به نفسمو گرفته امشب میگه بریم خونه مامانم منم کلا دلو دماغ نداشتم گفتم خودت برو میگه نی ...

عزیزم باید از اول تو یه سری تصمیمیات قرار میذاشتین کنار میومدین با هم بعدشم برین پیش مشاوره با هم ،مشکلات از این بدتر هست،مشاوره خانواده برین این حرفا رو به مشاور بگو باش صحبت میکنه برو کلاس ،تو خونه تنها نمون

من هزار بار پشیمونم که ازدواج کردم واقعا بچه بودم الان میگم ای کاش درس میخوندم با آدمای بیشتر و بهتر ...

چندسالگی ازدواج کردی ؟یا شوهر باید خوب باشه یا باید درش اورد

اره عزیزم .۱۸ سالگی عقد کردم یه ترم رفتم دانشگاه دیگه نرفتم

اتفاقن آدم رفت دانشگاه وسر کار مث خیلی از شاغلا،شوهره کمکش نکرد تو کار خونه و خیلی چیزای دیگه بیشتر ناراحت میشه چرا درس خونده

اتفاقن آدم رفت دانشگاه وسر کار مث خیلی از شاغلا،شوهره کمکش نکرد تو کار خونه و خیلی چیزای دیگه بیشتر ...

شرایط آدما با هم فرق داره !چی بگم والا زندگی کردن بدون دغدغه اصلا غیرممکنه