2777
2789
عنوان

عروسیم نزدیکه😞😞😞

1539 بازدید | 96 پست

بچه ها من واقعا دیگه خجالت میکشم به پدرم و مادرم بگم پول بدین جهیزیه بخرم، تا الان 120 میلیون خرج کردیم اما هنوز سرویس چوب نگرفتم😑😑😑😑 گرونی، گرونی، گرونی....... این چه وضعیتیه آخه، 😞😞😞😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدا.خب یکم کمتر میخریدی.باباها خیلی گناه دارن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

حس مزخرفیه درک میکنم

باز من لوازم برقیامو قبل گرونی سال ۹۵ خریدم و خوب شد حساسیت ب خرج ندادم بگم وایسید تا اون موقع جدیداش میاد گذاشتم بخرن همرو خودشون

شرایط سختی شده

سر کار میری؟ اگه سر کار میری بگو وام بگیرن قسطشو بده

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

همچین میگین چی گرفتی چی گرفتی الان بری یه یخچال بگیری یه لباس شویی سی تومن میشه😄

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

واسه سرویس چوب برو سمت یافت اباد شهرک ولیعصر. تولیدیای مبل و تخت داره وقت بزار بگرد دلخواهتو با قیمت مناسب پیدا کن

کل جهاز با ماست، همسرم خونه 120 متری داره، موقع عقد 4 دنگ به نامم کرد، مجبوریم اینجوری جبران کنیم. دوستان برید بازار ببینید چه برندهای مسخره ای اومده، مجبور بودم همرو برندهای خارجی بگیرم😖😖😖😖