2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ نه . در سن 22 سالگی تاااازه دارم فکر میکنم چی بخونم اخه معماری خوندم ولی دوسش ندارم میخوام ...

موفق باشی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
روزی ک اومدم با شوهرم زندگی کنم آخه تا4ماه بعد از عروسی بخاطر شغل من دور از هم زندگی می‌کردیم روزی ک ...

بدترینش هم یه هفته بعد از عروسی بود ک مجبور شدیم واسه یه مدت از هم جداشیم😔

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
چی مد نظرته؟ 

میخوام مشاوره بخونم . اون هفته هم میخوام برم دانشگاه ثبت نام کنم ولی در نهایت دلم میخواد شغلم یه چیزی باشه که اموزش بدم یه چیزی را . فرقی نمیکنه چی باشه ولی دوس دارم اموزش دادنو

هر روز زندگیم قشنگ و زیباست ولی فراموش نشدنی ترینش وقتیه تو دوران عقد بدون اجازه با شوهرم جیم زدیم رفتیم شمال😍😍😍😍 به همه گفتم که دانشگاهم سه روز شمال بودیم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

روز بله برون مون بهترین و بد ترین خاطره زندگیم بود بد چون یه سری از فامیلا با این که منو شوهرم و خانواده هامون سر مهریه توافق کرده بودیم یکم جر و بحث کردن و ما رو ناراحت کن خوب بود چون اون روز منو شوهرم به هم محرم شدیم و واسه اولین بار دست همو گرفتیم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲