2777
2789
عنوان

واکسن۱۸ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 59 پست
عزیزم بچم دختره باواکسنای دیگه اذیت نشدولی این واکسن پدرمودرآوردچون یه بچه پرجنب وجوش که یه جانمی نش ...

الهی بمیرم  امیدوارم پسر منم اذیت نشه 

💖💖پسری دارم شاه نداره ،خوشکلیشو ماه نداره⁦❤️⁩⁦❤️⁩
تا کامل خوب نشده نبرش ک حالش خیلی سنگین میشه واکسن عقب بیفته مهم نیس

چون من همه واکسن هاشو سر وقت زدم همش استرس این واکسن دارم،اینم به سلامتی تموم میشد خیالم راحت میشد،احساس میکنم یه باری رو دوشمه،تازه سرماخوردگی دخترم یکم بهتر شده،هنوز خستگی اون تو تنمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تبش خوب شده اما هنوز سرفه هاش خوب نشده،پس تا یکشنبه صبر میکنم،که کاملا خوب بشه،مرسی عزیزم بابت راهنم ...

خواهش عزیزم ،این کوچولوها جون همه مونن باید خیلی مواظبشون باشیم واسه همین رک بهت گفتم ی وقت نبریش 

چون من همه واکسن هاشو سر وقت زدم همش استرس این واکسن دارم،اینم به سلامتی تموم میشد خیالم راحت میشد،ا ...

اصلا عقب افتادنش تا یک ماه مسئله ای نیس منم سر واکسن یکسالگی دخترم همین شد بهداشت گفت بزارین کامل خوب بشه حتی اگه دوماه عقب افتاد شماهم صبر کن انشالله واکسنش راحت باشه

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
شیاف چی؟

اسم خاصی داره شیافش؟ مال منم فردا واکسن۱۸ ماهگیه،دختر توهم ۱۸ماهی بود, واسه پسر منم دعا کن انشاالله اذیت نشه 

خواهش عزیزم ،این کوچولوها جون همه مونن باید خیلی مواظبشون باشیم واسه همین رک بهت گفتم ی وقت نبریش&nb ...

لطف کردی.خیالم یکم راحت شد،میخواستم تاپیک بزنم بپرسم،اما از اونجایی که تا تاپیک عکس و خیانت نباشه هیچ کس نمیاد پشیمون شدم،همه مثل شما وقت نمیذارن

اسم خاصی داره شیافش؟ مال منم فردا واکسن۱۸ ماهگیه،دختر توهم ۱۸ماهی بود, واسه پسر منم دعا کن انشاالله ...

منو میشناسی؟میددنی دختر دارم؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤
شیاف بذار خدارو شکر دختر من هیچی نفهمید البته روز اول با لباس کم میگردوندمش ک یکم سردش باشه تب نکنه

عژیزم دخترت واکسن چند ماهگی بود که اذیت نشد

منو میشناسی؟میددنی دختر دارم؟

نه عزیزم‌خودت تو‌پیامای قبلت نوشتی دختر واکسن زدی اذیت نشده ،، نترس نشناختم خخخخخ😂😂😂😂😂

لطف کردی.خیالم یکم راحت شد،میخواستم تاپیک بزنم بپرسم،اما از اونجایی که تا تاپیک عکس و خیانت نباشه هی ...

حق داری منم خیلی وقتا اکثر سوالام راجب بچمه احتیاج ب ی نفر دارم راهنماییم کنه خب حداقل اینجا هست میتونیم استفاده مفید بکنیم ن بحثای الکی 

جوراب نم‌دار پاش کن ده دقیقه ای میاد پایین تبش از صدتا پاشویه بهتره دیفن هم‌نده دکتر بچت عقلش نمیرس ...

آفرین واقعا بعضی دکترا فقط ی چیزی میگن نگا ب مشکل و سن بچه نمیکنن

من الان پسرم نوزده ماهو تموم کرده نزدم فعلا سرماخوردگیش هنوز خوب نشده..دوبار سرماخورد تواین دوماه

کاره خوبی کردی تا کامل خوب  نشده نبرش نگران نباش دلیلشو بگو وقتی خوب شد واکسنو میزنن