2777
2789
عنوان

واکسن۱۸ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 59 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکترش گفت یک ساعت پیش استامینوفن دادم الان شیاف بذارم خطرناک نیست

تو فقط مرتب اب بزن به دستو پا و شکمش تا لازم نباشه انقد دارو بدی ۴ ساعت یکبارم استا بده

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
دکترش گفت یک ساعت پیش استامینوفن دادم الان شیاف بذارم خطرناک نیست

نه من وقتی تبش بالا بود ایبوبروفن میدادم شیافم میزاشتم البته با دستور پزشکش

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
اشکال نداره ده روز از وقتش بگذره؟

نه اشکال نداره . اگه بچه مریض باشه و بزنی خطرناکه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
عزیزم اصلا به بچت دیفن هیدرامین نده،  پسرمن سرماخوردگی داشت تب هم داشت بهش دادن بردم دکتر خود ...

عزیزم بچم دختره باواکسنای دیگه اذیت نشدولی این واکسن پدرمودرآوردچون یه بچه پرجنب وجوش که یه جانمی نشست دیگه حتی نمیتونست پاشوتکون بده وهمش براش دردمیکرد

امیدت فقط به اون بالایی باشه
آخه دختر من وقت واکسنش هفته پیش لود سرما خورد و تب کرد نشد ببدم،هنوزم خوب سرپا نشده،میخواستم ببینم چ ...

فعلا اگه حتی ی ذره سرماخوردگی یا سرفه آبریزش اینا داشته باشه نباید ببری تا کاملا خوب نشه پسر منم سرماخوردگی داشت ی هفته ازش گذشته اصلا مطمینم خوبه خوب شده فردا میبرمش چون اگه سرماخوردگی داشته باشه واکسن هم بزنی احتمال تب زیاد و تشنج زیاده رک بهت گفتم که حواست باشه اصلا نبریش تا کامله کامل خوب نشده 

💖💖پسری دارم شاه نداره ،خوشکلیشو ماه نداره⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آخه دختر من وقت واکسنش هفته پیش لود سرما خورد و تب کرد نشد ببدم،هنوزم خوب سرپا نشده،میخواستم ببینم چ ...

تا کامل خوب نشده نبرش ک حالش خیلی سنگین میشه واکسن عقب بیفته مهم نیس

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
فعلا اگه حتی ی ذره سرماخوردگی یا سرفه آبریزش اینا داشته باشه نباید ببری تا کاملا خوب نشه پسر منم سرم ...

تبش خوب شده اما هنوز سرفه هاش خوب نشده،پس تا یکشنبه صبر میکنم،که کاملا خوب بشه،مرسی عزیزم بابت راهنمایت