دکترش گفت یک ساعت پیش استامینوفن دادم الان شیاف بذارم خطرناک نیست
تو فقط مرتب اب بزن به دستو پا و شکمش تا لازم نباشه انقد دارو بدی ۴ ساعت یکبارم استا بده
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
دکترش گفت یک ساعت پیش استامینوفن دادم الان شیاف بذارم خطرناک نیست
نه من وقتی تبش بالا بود ایبوبروفن میدادم شیافم میزاشتم البته با دستور پزشکش
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
آخه دختر من وقت واکسنش هفته پیش لود سرما خورد و تب کرد نشد ببدم،هنوزم خوب سرپا نشده،میخواستم ببینم چ ...
فعلا اگه حتی ی ذره سرماخوردگی یا سرفه آبریزش اینا داشته باشه نباید ببری تا کاملا خوب نشه پسر منم سرماخوردگی داشت ی هفته ازش گذشته اصلا مطمینم خوبه خوب شده فردا میبرمش چون اگه سرماخوردگی داشته باشه واکسن هم بزنی احتمال تب زیاد و تشنج زیاده رک بهت گفتم که حواست باشه اصلا نبریش تا کامله کامل خوب نشده
آخه دختر من وقت واکسنش هفته پیش لود سرما خورد و تب کرد نشد ببدم،هنوزم خوب سرپا نشده،میخواستم ببینم چ ...
تا کامل خوب نشده نبرش ک حالش خیلی سنگین میشه واکسن عقب بیفته مهم نیس
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊