2777
2789
عنوان

درد زایمان

163 بازدید | 14 پست

سلام خانما هفته ۴۰ رو تموم کردم چکار کنم دردم بگیره؟ پیاده روی و ورزش بارداری و نزدیکی هم دارم. تا دلتون بخواد حمام اب داغ و گل گاوزبان و زعفران و رازیانه هم خوردم 

دیگه موندم چکار کنم کم مونده از رو مبلها بپرم پایین😂😂

همه ی دوستت دارم ها فقط برای تو و دخترمونه😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ازهمین میترسم طولانی بشه ازالان شروع کردم تا ۳۸ بیاد😐ولی فک کنم مثل شما بشم اخه بچه هنوز نرفته تولگن

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
اااا چ جالبببب احتمالا سزارین بشی ها

بیمارستان گفت یک هفته دیگه باید صبر کنی اگه دردت نگرفت امپول فشار میزنبم اگه نشد سز میشی درد امپول فشار ده برابر بیشتر از درد طبیعی زایمان هست. 

من ازهمین میترسم طولانی بشه ازالان شروع کردم تا ۳۸ بیاد😐ولی فک کنم مثل شما بشم اخه بچه هنوز نرفته ت ...

من از اول استرس زایمان زودرس داشتم 😢فک نمیکردم برا من دیررس بشه

2790
2778
2791
2779
2792