2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیدونم کسایو دیدم تو ترمیم بینیشون جالب نشده حتما حتما اگه قصدشو داری برو زیر دست یه دکتر عالی و چی ...

دکتر خودم میرم باز.الان بینیم طبیعی و کوچیکه و همه میگن خوبه ولی دوس دارم عروسکی بزنه واسم اینیار دیگه

دکتر خودم میرم باز.الان بینیم طبیعی و کوچیکه و همه میگن خوبه ولی دوس دارم عروسکی بزنه واسم اینیار دی ...

خخ منم به دکترم گفتم عروسکی بزن خیلی کوچیکو.خوب شده ولی عروسکی نی نوکشو زیاد نداده بالا..ولی الان دوسش دارم

جاوید عشق مامان
مبارکت باشه قشنگه نه این شکل تو نه من هیلی کوچیکتر میخوام

اره میگم که منم میخاستم عروسکی تر باشه ولی در نیورد...البته کوچیک تر میشه خیلی ورم داره دوهفتست تازه عمل کردم ولی سرشو نداده زیاد بالا قوسشم کمه

جاوید عشق مامان