2777
2789
عنوان

وووویی😭😭🤣😂😂😂😂

237 بازدید | 18 پست

گفته بودم به بابام برای یکی یه مقدار پول واریز کنه چون خودم نمیتونستم بعد چند روز پیش براش یه شماره حساب فرستادم رفته اشتباهیی به یکی دیگه واریز کرده داره میمیره از حرص😂😂😂😂😂

عنوانت😊😂😂😂

بچه ی مامان،میخام برات بنویسم و امضامو تا لحظه ای که ب دنیا نیای پاک نکنم..مامان خیلی وقته منتظرتم خیلی وقته دلم بوی تنت رو میخاد اون بوی گرم و شیرین بوی پاکی و لذت..یعنی تو آغوشِ منو ، لبخند شیرینه بابایی رو نمیخای؟انقدر دلم برای وجودت پر میکشه که الان اگر پیشم بودی خدامیدونه چی میشد..با اینکه نیستی ولی هستی ..توی قلبم . عاشقتم مامانم بیا و برام شادی بیار برام بخند ..گریه بچگونه کن من از همه چیزت لذت میبرم مامانم..لطفا ب خدا بگو مامانم خیلی واسه دیدنم عجله دار بزار برم پیشش قول داده ازم مراقبت کنه..ب خدا بگو مامان از خبر بارداریش بااااال در میاره..بچه ی من زودتر بیا پیشمون ..خیلی زودتر از زودتر بیا تا مادرانگی های خیالی ام واقعی شوند و بشوند بوسه بر دست و پایت ..جانه مادر به فدای تو که میدانم می آیی و برای زود آمدت دست ب دامنت شدم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی حالا میاد پیاز داغو زیاد میکنه میگه یه تومن ما میگیم یه میلیون ؟😱😱😱😱😲😲😱😲😱 میگه نه بابا یه میلیارد  😐😐😐😨😨😨😲😲😱😲😱😱😱

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥