2777
2789
عنوان

شیردهی

69 بازدید | 10 پست

سلام مامانا

۱۵_۲۰روزی میشه ک پسرمو از شیر گرفتم 

یکسال و ۵ماهش بود ک از شیر جداش کردم بخاطر وابستگی بیش از حدو نخوردن غذا و شب نخوابیدناش

ولی الان شدیدا هم دلم براش میسوزه هم بازم دلم برای روزای شیردادنم تنگ شده

کسی میدونه ک میتونم بازم شیر بدم یا فاسده و نباید بدم؟؟

عزیزم الان ک گرفتی مشکلی پیدا نکرده خدای نکرده! ؟ منم دخترم دوسالشه میخوام از شیر بگیرمش اما میگن سرده هوا و واسه روده هاش بده،نمیدونم چیکار کنم😕

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ماهشه؟ با چ روشی گرفتی؟

25 دی میشه 2 ساله. از یکماه پیش شیر شبو قطع کردم چون شبها بیشتر بهم گیر میداد. خوب بود ولی از 2 هفته پیش بصورت عجیبی شب روز ظهر عصر مهمونی عروسی بهم وصل بود. دیوونم کرده بود. از داروخونه تلخک گرفتم و دیگه نخورد. الان شبها میاد بازی میکنه سرشو میزاره رو شکمم میخوابه. 

25 دی میشه 2 ساله. از یکماه پیش شیر شبو قطع کردم چون شبها بیشتر بهم گیر میداد. خوب بود ولی از 2 هفته ...

چجوری شیر شبو قطع کردی خیلی سخته که!!! چجوری آروم میشد؟

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔
چجوری شیر شبو قطع کردی خیلی سخته که!!! چجوری آروم میشد؟

البته حواست باشه اگه خواستی از شیر بگیریش ضعیف میشه. منم همزمان هفته پیش پدر بزرگم فوت شد و چندتا بچه دیگه هم سرماخورده. متاسفانه دخترمم مریض شد بردمش دکتر. ولی الان خداروشکر بهتره. 

عزیزم الان ک گرفتی مشکلی پیدا نکرده خدای نکرده! ؟ منم دخترم دوسالشه میخوام از شیر بگیرمش اما میگن سر ...

نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نیومده براش،خیلیم راحت کنار اومد بااینکه شدیدا وابسته بود