2777
2789
عنوان

زندگی

117 بازدید | 12 پست

من دلم نمیخواد زندگی کنم، هیچ‌چیز خوشحالم نمیکنه، خندتون نمیگیره بگم حال زندگی کردن ندارم، خستم، البته از خودکشی میترسم، دلم نمیاد عزیزانم رو داغ دار کنم، چیکار باید بکنم، یعی میکنم به خودم انگیزه بدم، ورزش میکنم، کارهایی که از دستم برمیاد انجام میدم ولی هیچ هدف و انگیزه ای واسه زندگی نداذم، دلم میخواد بمیرم

تعداد رای : 0
نظرسنجی
؟
0
0%
؟
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه کاری بیشتر از همه دوست داری؟

نه اینکه ندونم..خیلی کارها هست ولی هیچ انگیزه ای ندارم انجامشون بدم، به زور سعی کردم به خودم روحیه بدم شروع کردم یه تابلو درست کنم با خمیر سرامیک، ولی از پارسال مونده کنار اتاق، هرچی سعی کردم حوصله ندارم تمومش کنم با اینکه مثلا کار مورد علاقمه

نه اینکه ندونم..خیلی کارها هست ولی هیچ انگیزه ای ندارم انجامشون بدم، به زور سعی کردم به خودم روحیه ب ...

قبلنم بی انگیزه بودی؟

بعدش اگه ماریو خیلی و از ته دلت دوس داشته باشی بیشتر اوقات حوصله انجام دادنش داری و همون کار بهت انگیزه و انرژی میده

اگه بخوای علایقتو گم کنی یا بخاطر حرف مردم بزارینش کنار شخصیت خودتو گم کردی ایناها نشون میده طرز فکرت چیه 

یکم بیشتر فک کن ببین بچه که بودی چه کاریو خیلی دوست داشتی

هیچ چیز غیر ممکن نیست😜

انرژی و انگیزه ندارم اصلا انرژی ندارم..البته کاری از دست کسی برنمیاد خودم باید درستش کنم..ولی ترجیح میدم نباشم..گاهی میگم کاش هیچ‌کسیو نداشتم که غصمو‌بخوره..اون موقع سر میذاشتم به کوه و بیابون شایدم خودمو راحت میکردم..الانم که دارم این چیزها رو میگم از خودم متنفرم چون حال بقیه رو بد میکنم

انرژی و انگیزه ندارم اصلا انرژی ندارم..البته کاری از دست کسی برنمیاد خودم باید درستش کنم..ولی ترجیح ...

از خودت که متنفر باشی ینی داری قبول میکنی لیاقت هیچیو نداری

در صورت اینکه اینطور نیست نو کل دنیا فقط یه ورژن از خودت وجود داره و اونو تویی 

تو یه آدم خاصی که کلی کار میتونه انجام بده که از عهده هیچ کس بر نمیاد

همونایی که دوستت دارن میتونن که تو فوق العاده ای و اگه بخوای کوچکترین چیزای ممکن رو توی سرت می تونی بزرگ کنی و بابتشون غصه بخوری اینطور نباش خودتو بشناس

هیچ چیز غیر ممکن نیست😜
از خودت که متنفر باشی ینی داری قبول میکنی لیاقت هیچیو نداری در صورت اینکه اینطور نیست نو کل دنیا فق ...

ممنونم بخاطر وقتی که گذاشتیو جوابمو دادی، آرزو میکنم همیشه شاد باشی

ممنونم بخاطر وقتی که گذاشتیو جوابمو دادی، آرزو میکنم همیشه شاد باشی

من فقط نمیخوام زندگی کنم همین، زندگی از نظرم مسخرست، پر از درد و‌رنجه..اصلا چرا باید زندگی کنم..نمیخوام..خودم ۳۷ سالمه ولی بچه نمیخوام..دلم نمیخواد بچه دار بشم..توان و انگیزش رو ندارم..خوب البته این اخساس غیر طبیعی آزارم میده، دلم میخواست دوست داشته باشم بچه دار بشم، دلم میخواست بین من و شوهرم عشقی بود..سعی میکنم همه اینارو درست کنم ولی نمیشه

قبلنم بی انگیزه بودی؟ بعدش اگه ماریو خیلی و از ته دلت دوس داشته باشی بیشتر اوقات حوصله انجام دادنش ...

نه قبلن مثلا ۱۰ سال پیش بی انگیزه نبودم، ولی الان چند سالی میشه که انگیزه کاری رو ندارم

خودم میفهمم افسردم، شوهرم هم ماشالله به جای اینکه کمکی بکنه بهم بدتر رو اعصابم میره، بهش گفتم بریم پیش روانشناس، گفتم بهش حالم خوب نیست، گفتم فکر کن آنفولانزا گرفتم کمک کن برم دکتر..ولی به این چیزا اهمیت نمیده هم بخاطر هزینش هم اینکه خیلی اعتقادی هم نداره..یا اینکه واسه حرف های من ارزش قائل نیست نمیدونم..

توروخدا موقع ازدواج با کسی ازدواج کنید که شش دانگ دلتون راضی باشه، کسی که شناخت کامل پیدا کردین نسبت بهش، بعدش هم کسایی که میگن قیافه و ظاهر عادی میشه اصلا اینطوری نیست، از دکتر روانشناس شنیدم که میگفت زیبایی عادی میشه ولی زشتی عادی نمیشه، خودم به این موضوع رسیدم