2777
2789

من قزوینم نمیتونم بهت کمکی کنم فقط اومدم بگم طبیعی خیلی خوبه افرین که این نوع زایمان انتخاب کردی خیلی خیلی خوب و راحته حتما بگو زایمان بی درد میخوام 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی اپیدورال?آخه ضرر نداره بعدش?کمردرد و اینا

اره اصلا اصلا من با اینکه وزنم بالا اصلا اذیت نشدم فقط دکترم گفت واسه اینکه سر درد نگیری 10 روز اول زایمان یکسره چایی یا قهوه بخور خیلی خوب بود با خنده خوشحالی بی درد دخترمو بغل گرفتم همیشه یاد اون روز میوفتم از ته دا میخندم و خوشحال میشم نه اینکه بگم وای اون روز بره دیگه بر نگرده خیلی بد بود و اینجور چیزا..... 

سلام گلم،زایمان من به قدری سخت بود،انقد داد زدم که دیگه فکر کردم دارم میمیرم چون دخترم ۴.۱۹۰ کیلو بود لگنم  باید بیش از حد باز میشد،،یا علی یادم میاد میخوام گریه کنم،،از داد زیاد صدام کلا قطع شد لال شده بودم،،بیمارستان ۲۹بهمن تبریز،،ازشهرستان اعزام شدم به تبریز،،خیلی اذیت شدم،،۱۵ تا بخیه خوردم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
اره اصلا اصلا من با اینکه وزنم بالا اصلا اذیت نشدم فقط دکترم گفت واسه اینکه سر درد نگیری 10 روز اول ...

عزیزمممم خداروشکر انشالله که همیشه دختر گلت سالم و سلامت تو بغلت باشه و سایه ی خودت و پدرشم بالا سرش باشه  😍🌹

عزیزمممم خداروشکر انشالله که همیشه دختر گلت سالم و سلامت تو بغلت باشه و سایه ی خودت و پدرشم بالا سرش ...

فدات عزیزم ان شالله شما ام به سلامتی زایمان کنی 

چرا بی دردی استفاده نکردی

نه بابا بی دردی کدومه،پدرم دراومد

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
تازه زایمان کردید?چی باعث شد انقدر اذیت بشی?

نه عزیزم الان دخترم ۷سالشه،،وقتی هم که پسرمو یاردار شدم هر چی به دکترم گفتم سزارین کن قبول نکرد گفتم من میدونم اینم وزنش زیاده توروخدا سزارین کنین اصلا انگار نه انگار،،گفتن بمیری هم باید طبیعی زایمان کنی،،یاخدا بازم اون دردای وحشتناک شروع شد بازم انقد داد زدم که کم مونده بود از هوش برم،پسرمم به دنیا اومد باهزار بدبختی،وقتی ماما داشت بخیه میزد به همکارش گفت چه تحملی داشت بنده خدا پسرش عین حسیت رضازادست،،،بعد پسرم بود که فهمیدن جنس بچه های من درشته چه کم بخورم چه زیاد،،،عزیزم تو نترس آخه بچه های من درشت بودن من اذیت شدم،تو نترس

نه عزیزم الان دخترم ۷سالشه،،وقتی هم که پسرمو یاردار شدم هر چی به دکترم گفتم سزارین کن قبول نکرد گفتم ...

آخیییییی  😍😍خدا به خودتونو فرشته هاتون سلامتی بده انشالله

آخیییییی  😍😍خدا به خودتونو فرشته هاتون سلامتی بده انشالله

مرسی عزیزم،همچنین فرشته های خودت