2777
2789
عنوان

همراهی شوهر

214 بازدید | 15 پست

بچه ها من مادر شوهرم و خواهرشوهرم چشم دیدن منو ندارن چون ازشون خیلی سرترم و زورشون بهم نمیرسه ولی چون ادم زرنگ و باسیاستی نیستم خیلی وقتها با رفتاراشون اذیتم میکنن،مشکلم اینه که اونا هر کاری بکنن شوهرم بهشون چیزی نمیگه،به من کم محلی میکنن و دمشون برا شوهرم تکون میدن و این منو عصبانی میکنه،چیکار کنم شوهرم بهشون بگه که ناراحت میشه از اینکه بزنش بی احترامی میکنن و خودشو تحویل میگیرن؟؟؟

عین منی ک

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چي بگه شوهرت بهشون؟ 

فكر ميكني از كارشون ناراحت ميشن؟ نه عزيزم خيلي هم خوشحال ميشن كه تونستن به تو حرص بدن

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......
شوهرتو بین خودتو خانوادش قرار نده گلم بزا حرمتش سرجاش باشه اگ یطرفه قضاوت کنه اوضاعت بد میشه

پس چیکار کنم؟؟اونا که نمیفهمن،همش بمن کم محلی بکنن و شوهرم و تحویل بگیرن؟؟

سعی کن ازشون هیچوقت بد نگی 

اگر‌اذیت شدی جایی حالت درد دلم خواستی بکنی اروم و‌تو‌شرایط خوبی بگو نه حالت دعوایی و با طعنه‌و‌داد بیداد 

بگو مثلا مادرجونو‌خیلی دوست دارم ولی نمیدونم اصلا انتظار نداشتم‌چرا اینجوری گغتن یا انجام دادن و‌...

حالا شاید منظوری نداشتن ولی من یکم دلم شکست ناراحت شدم

سعی هم‌کن با همسرت بری با همسرت بیای احترامشونو نگه داری 

اگر‌رفتاری هم‌بشه مطمعن باش همسرت میبینه و‌کم کم میفهمه و خودش ازش دفاع میکنه که احترام همسر یعنی احترام خودش

منم دقیقا همین مشکلو داشتم شوهرمم با اینکه بهم حق میداد اما حاضر نبود به اونا چیزی بگه ولی بهم گفت هرکار دوس داری میتونی بکنی

منم بی محلشون کردم الان جلو شوهرم حالت منت کشی دارن پشت سر محلم نمیذا رن😆

یعنی بروی خودم نیارم ؟؟یا خودمم هم سرسنگین بشم؟؟؟؟

نه عادي باش تو چرا بايد خودتو بين اونا بذاري

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......
پس چیکار کنم؟؟اونا که نمیفهمن،همش بمن کم محلی بکنن و شوهرم و تحویل بگیرن؟؟

توام کم محلی کن بدونن برات بی اهمیتن و جلو اونا پشت شوهرت باش تا حساب کار دستشون بیاد

ب شوهرتم ک نگی خودمش کم کم میبینه متوجه میشه 

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

چرا برات مهمه؟ من دیگه اصلا مهم نیس چی میگن و چی میخوان وقتي اونا قصد اذیت تو رو دارن تو هم به جای این حرفها بشین پیش شوهرت تو جمع زیر گوشش حرف بزن بخند ناز کن بزار همسرت پیش اونا بهت محبت کنه چرا خودتو حرص میدی من میچسبم به شوهرم به یه ورمم نمیگیرمشون همش یواشکی دلبری میکنم براش اونم همش بهم توجه میکنه همین برای سوزوندن خانواده شوهر کافیه

خدایا شکرت