2777
2789
عنوان

علائم حاملگی

149 بازدید | 18 پست

سلا خسته نباشد دوستان یه سوال از خانم دکتر دارم لطفا هرچه سریع تر جواب بدید تورو خدا کمکم کنیو من قصد بارداری دارم و جلو گیری نمیکنم الان ۹ دی معد پریودیم بود که نشدم الان یه هفته شده که پریود نشدم روز ۴ تاخیری پریودم ازمایش خون دادم مثبت نبود امروزم تست دادم منفی بود الان به نظر شما احتمال داره باردار باشم تست نشون نده جنین کوچیک باشه یا اصلا بار دار نیستم؟هیچ دردیم ندارم حتی ترشح هم دیگه تدارم لطفا جواب بدید ممنون میشم 

فوق تخصص 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون اقدام کردی نظم پریودت بهم ریخته باردار نیستی 

اگرم میخای از دکترا سوال کنی اون بالا بزن رو قسمت کلینیک سوالتو اونجا بنویس

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

یه ساله که اقدام به بارداری دارم یه بار حامله شدم جنین قلب تشکیل نداد با قرص رفتم بیمارستان سقط کردم بعد از اونم الان ۹ ماه میگذره دکتر گفت فولیک اسید خارجی تا زمانی که حامله شدم مصرف کنم تا ۳ ماه گفت جلو گیری کن بعد اقدام کن الان دقیقا از ماه خرداد اقدام به بارداری کردم که اینجوری شد

فوق تخصص 
بچه هامنم امروز موعد پریودیم بود بیبی زدم بعداز یکشاعت یه هاله خیلی کمرنگ افتاده توعکس پیدا نیس اما ...

منم امروز زدم بعد نیم ساعت هاله انداخت ولی دیروز زدم اصلا بعدش هاله ننداخت.حسابی سر در گم هستم.من دیروز دو قطره خونابه هم دیدم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
منم امروز زدم بعد نیم ساعت هاله انداخت ولی دیروز زدم اصلا بعدش هاله ننداخت.حسابی سر در گم هستم.من دی ...

این تستا فقط ۵ دقه نشون میده بعد ۵ دقه دیگه ادار پخش میشه گلم

فوق تخصص 
این تستا فقط ۵ دقه نشون میده بعد ۵ دقه دیگه ادار پخش میشه گلم

رد پخش ادرار نیست کامل زیرش سفیده و تو قسمت خط هاله داره.مال پسرم هم هفت سال پیش اینطوری بود 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲