2789
عنوان

سوال بیبی چکی

122 بازدید | 15 پست

سلام یه هفته به موعد بیبی زدم(شب زدم)منفی شد ینی حتی بعد از چند ساعت هم حتی هاله ننداخت.امروز صبح دوباره زدم و بعد از نیم ساعت که کامل خشک شده بود دیدم هاله داره.علت زود بیبی زدم هم اینه که دیروز صبح دوقطره خونابه دیدم.به نظرتون باردارم؟امکان داره خونابه برای لانه گزینی باشه؟اگه فردا برم از معلوم میشه؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز جان بذار از موعدت دو سه روز بگذر بعد بزن .. بعدشم جواب بی بی نهایت تا پنج دقه بعدش معتبره

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
یه هفته مونده به موعدت بی بی چک زدی؟؟ بنظرت خیلی زود نیست؟

به خاطر خونابه ای که دیروز دیدمه چون دکتر گفته به محض بارداری باید دارو استفاده کنم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
به خاطر خونابه ای که دیروز دیدمه چون دکتر گفته به محض بارداری باید دارو استفاده کنم

میخوای مطمئن باشی چون باید دارو مصرف کنی بعد از گذشتن از موعدت آز بده خیالت راحت باشه 

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
عزیز جان بذار از موعدت دو سه روز بگذر بعد بزن .. بعدشم جواب بی بی نهایت تا پنج دقه بعدش معتبره

آخه چون اگه باردار باشم باید شروع به مصرف دارو کنم برای همین دیروز که خونابه دیدم شک به بارداری کردم

یه هفته به موعدمه

هوووف ازالان معلوم نمیشه که عزیزم وایسابگذره بعد،عجله نکن

گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
هوووف ازالان معلوم نمیشه که عزیزم وایسابگذره بعد،عجله نکن

حتی از هم نشون نمی ده؟.اگه برم آزمایشگاهی که قبلاً از دادم و جوابش صفر بود الان اگه باشم مشکوک نشون نمیده؟

حتی از هم نشون نمی ده؟.اگه برم آزمایشگاهی که قبلاً از دادم و جوابش صفر بود الان اگه باشم مشکوک نشون ...

یه هفتس دیگه چراانقدخودتواذیت میکنی؟اگه اینجوری باشی وخدایی نکرده حامله نباشی بدمیشکنیا!من انقداینجوری شدم که الان خیلی درموردبچه سردشدم!یکم اروم باشوخودتوسرگرم کن

گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
یه هفتس دیگه چراانقدخودتواذیت میکنی؟اگه اینجوری باشی وخدایی نکرده حامله نباشی بدمیشکنیا!من انقداینجو ...

ممنون گلم از راهنماییت.یه هفته صبر میکنم.نوکل به خدا