2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه باعث تاخیر نمیشه فقط باعث رشد فولیکول میشه بعد از آزاد کردن تخمک زدی؟؟؟ hmg یا hcg؟

به من این ماه دادن.من بالتروزول و hcgفولیکول غالب نداشتم.این ماه برام لتروزول داده و روز ۷ پریودhmgو روز ۱۴hcg.به نظرتون میشه؟

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
به من این ماه دادن.من بالتروزول و hcgفولیکول غالب نداشتم.این ماه برام لتروزول داده و روز ۷ پریودhmgو ...

hmg برای رشد و Hcg  برای آزادسازی فولیکوله 

ان شالله که این ماه نتیجه میگیری

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!
نه باعث تاخیر نمیشه فقط باعث رشد فولیکول میشه بعد از آزاد کردن تخمک زدی؟؟؟ hmg یا hcg؟

نه روز۸و۹و۱۰ پریودیhmg تزریق کردم.روز۱۱سونو واژینال دادم که بهم گفتندفولیکولت آزاد شده.

یک فولیکول آزاد داشتم.با دوتا فولیکول ۱۸و۱۹که دکتر گفت بهhcgاحتیاجی نیست آزاد شده یکیش.

الان چن روز ازموعودت گذشته فولی هات عالی بودن کاش میزدی

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
نمی‌دونم مکه دوفاستون نداده بخوری مرتب باشه

من پریودیم منظومه.روزسوم تا۷پریودی لتروزول مصرف کردم و روز۸و۹ و۱۰ آمپولhmg تزریق کردم.روز۱۱سونو دادم که گفتند یک فولیکول آزاد داری و دوتا فولیکول۱۸و۱۹که چندروز دیگه آزاد میشه.همین.دیروز موعودم بودم هنوز پری نشدم

یک روز.دیروز باید پری میشدم.گفتم شاید آمپولhmgباعث تاخیر میشه.

اکثرا که بعد hmg hcgمیزنن خدا کنه که بارداربشی کیست نشن من با این عدد فولی ها باردارشدمhcgزدم

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه