2777
2789

علاوه بر اینکه ژنتیک نقش مهمی در تعیین ظاهر و زیبایی جنین دارد میتوان با مصرف بعضی مواد غذایی میتوانید نوزاد زیباتری رابه دنیا آورید .

موادغذایی موثردر زیبایی نوزاد

اسیدفولیک

برای تشکیل سلولهای مغزی جنین اسید فولیک بسیار لازم است با مصرف اسید فولیک و مکمل های ان احتمال اوتیسم کاهش میابدهم تاثیر زیادی بر زیبایی پوست ومو جنین نیز دارد. غذاهای حاوی اسید فولیک مانند  اسفناج، مرکبات، عدس، ماکارونی و غلات و...

پرتقال

خوردن میوه ها و سبزی هایی که ویتامین سی دارند باعث زیباشدن رنگ نوزاد میشوند خوردن پرتقال در دوران بارداری از میوه هایی که حاوی ویتامین سی زیادی دارد و باعث زیبایی مادر و جنین میشود .

کره

خوردن کره به ویژه اب شده ان در دوران بارداری باعث کاهش درد زایمان طبیعی وروشن شدن پوست نوزاد میگردد.

سیب وگلابی و انار وهلو

در طب سنتی برای داشتن فرزند زیبا خوردن گلابی توسط پدر توصیه شده است هم چنین سیب رادرماه هشتم بارداری مصرف کنید و مصرف هلو باعث ازبین رفتن سموم بدن وزیبایی نوزاد میشود.

بادام

با مصرف بادام علاوه برزیباشدن کودک به قوی شدن عضلات کودک هم کمک میکنید .با مصرف منظم بادام در بارداری باعث روشن شدن پوست نوزاد خودشوید .

آجیل

مصرف اجیل علاوه بر زیبایی پوست مادر برا  برای پوست نوزاد هم مفید است و علاوه بر زیبایی ظاهری، بر سلامت جسمی نیز موثر می‌باشد.

روغن زیتون

پیشنهاد ویژه ما به زنان باردار این است که  برای سلامتی پوستی و جسمی خودتان و فرزندتان، در دوران بارداری روغن زیتون را جایگزین روغن های دیگر کنید تا هم فواید بیشتری و چربی کمتری را دریافت کنید .

توجه :

ازمصرف زیاد نمک بخصوص در سه ماه آخر و شیرنی جات خامه ای پرهیز کنید.

مصرف زیاد حبوبات “بچه را کودن می کندوسعی کنید غذا را ارام بخورید چون تند خوردن ایجاد لک میکندو غذاهای مانده مصرف نکنید رنگ پوست را تیره میکند .

از مصرف نوشابه سوسیس و کالباس و غذاهای کنسروی و فست فود غذاهای خیلی شور و تند ؛چای و قهوه  تا حد ممکن پرهیز کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیدم سیب و به و پسته بچه رو خوشگل میکنه. مویز و کندر باهوش خرما صبور بادام برای استخوان سازیش ر ...

رازیانه اگه پسر داشته باشیم ضرر نداره؟

یه کنجد دارم شاه نداره😍😍تازه قول داده این هفته عدس بشه😁😁😁😁😁
مگه به پسر یا دختر ربط داره؟ من خودمم شنیدم مبخوام روزی دو دونه بخورم

نمیدونم چون هورمون زنونه داره دارم میپرسم

حالا دو دونه چیزی نمیکنه😁

تو راه معده گم میشه من فکر کنم زیاده روی کردم نصف استکان کوچیک خوردم😁😁😁

نمیدونم چون هورمون زنونه داره دارم میپرسم حالا دو دونه چیزی نمیکنه😁 تو راه معده گم میشه من فکر کن ...

😮😮😮😮😮😮😮😮 انتحاری زدی.

دختر رازیانه طبعش گرم.خدایی نکرده باعث سقط میشه زیادش ها

چرا انقد خوردی اخه

😮😮😮😮😮😮😮😮 انتحاری زدی. دختر رازیانه طبعش گرم.خدایی نکرده باعث سقط میشه زیادش ها چرا انقد خو ...

یه غلطی کردم افتادم لک بینی😁😁😁😁

خ ترسیده بودم

اره شیاف استفاده کردم برطرف شد  کاسنی هم دارم میخورم خدا کنه مفید باشه

مواظب خودت باش دختر.گرمی مثل موز دارچین اویشن هل زنجبیل عسل نعنا اصلااااا لب بزن.

نگرانت شدم.چند هفته ای؟

مواظب خودت باش دختر.گرمی مثل موز دارچین اویشن هل زنجبیل عسل نعنا اصلااااا لب بزن. نگرانت شدم.چند هف ...

امروز اولین روز از هفته شش هستم

عصر میخام برم سونو تا سن دقیقش مشخص شه

امروز اولین روز از هفته شش هستم عصر میخام برم سونو تا سن دقیقش مشخص شه

پس اولشی خییییییلی مراقب خودت باش.دیگه نخوریا من قول میدم قشنگی چشماش اوکی باشه فقط تو دیگه گرمی نخور😁

پس اولشی خییییییلی مراقب خودت باش.دیگه نخوریا من قول میدم قشنگی چشماش اوکی باشه فقط تو دیگه گر ...

مرسی😁😁😁😁😁😁

بخاطر قولت

باباش چشاش سبز و عسلی مامان خودم چشاش عسلیه عموش سبزه عمه ش سبزه داییش عسلیه خودم چشام قهوه ایه ولی گنده س😁

دیگه حالا نمیدونم چی در بیاد

پس اولشی خییییییلی مراقب خودت باش.دیگه نخوریا من قول میدم قشنگی چشماش اوکی باشه فقط تو دیگه گر ...

شما چجوری رو پروفایلتون عکس گذاشتین

2790
2778
2791
2779
2792