2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 92 پست
وای چه جوری دلش اومد تنها بزاره

خو دلش اومد دیه 🤣

اونجام ناراحت نشدم با خنده همیشه تعریف میکنم کلا اصلا اون شب خودمو ناراحت نکردم 

تو هم ناراحت نکن حتی مدل تختو مدل مو و مدل دسته گلمو لباس عروسمو همه چیزا به انتخاب خودم نبود ولی باز به خودم سخت نگرفتم راحت بودم با دوماد قهر نکردم😅

هیچ
خو دلش اومد دیه 🤣 اونجام ناراحت نشدم با خنده همیشه تعریف میکنم کلا اصلا اون شب خودمو ناراحت نکردم& ...

خیلی دل بزرگی داری کاش منم اینجوری بودم

واسم صلوات بفرستین ک نامزدم بهم انقدر گیر الکی نده 😭😭😭😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی دل بزرگی داری کاش منم اینجوری بودم

بیخیال دنیا دوزه بعد عروسی تا سختیا شروع میشه 👍😉

فقط عروسیت خوب بگذرون بعد حسرت نخوری حتی اگه چیزی باب میلت نبود نذار چیزی عصبیت کنه حتی رنگ مو

هیچ
بیخیال دنیا دوزه بعد عروسی تا سختیا شروع میشه 👍😉 فقط عروسیت خوب بگذرون بعد حسرت نخوری حتی اگه چیز ...

سعی میکنم اینجوری باشم این دنیا ارزش هیچی ندارم ب نظرم  

واسم صلوات بفرستین ک نامزدم بهم انقدر گیر الکی نده 😭😭😭😔😔😔

اتفاقا خیلیم جذاب میشه البته بستگی ب کار آرایشگرت داره ک حرفه ای باشه

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

موی مشکی با تور سفید میدونی چ محشری میشه😍😍من ک مجردم ولی همیشه میگم ازدواج کردم موهام رو باز میریزم‌دورم هیچ وقت هم رنگ نمیکنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !