2789
عنوان

عروسی

781 بازدید | 92 پست

نی نی سایت های عزیز به نظر شما اگه شب عروسیش عروس موهاشو رنگ نکنه مشکی باشه زشت میشه یا جالب نمیشه آخ بیشتر یا میگن جالب نیست موی مشکی واس عروس🤔😩

واسم صلوات بفرستین ک نامزدم بهم انقدر گیر الکی نده 😭😭😭😔😔😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زیبا ترین مو برای عروس مشکیه 

البته موهای خودم رنگ و لایت بود

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

من عاشق عروس مو مشکی ام 

با این که خودم الان رنگه موهام اون موقع مشکی میکنم 

با لباس سفید واقعا جذابه و سن و کمتر نشون میده

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

همه چیز ساده و طبیعی زیباست عزیزم 

همین الانم کشورهای پیشرفته و اروپایی رو ببینی اکثرا رنگ موی خودشونه، موی مشکی با لباس سفید جلوه بهتری داره، ببین اگه موهات مشکی پرکلاغی هست و پرپشت رنگ نزن عزیزم ، وگرن اگه بیحال هست و کمه تراکمشون ی رنگ ملایم و ملیح بزنی بد نیست

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
من عاشق عروس مو مشکی ام  با این که خودم الان رنگه موهام اون موقع مشکی میکنم  با لباس سفی ...

واقعا مشکی خوبه آخ همه خیلی بد تعریف کردن دلم شکست

واسم صلوات بفرستین ک نامزدم بهم انقدر گیر الکی نده 😭😭😭😔😔😔