2777
2789
عنوان

اینجا کجاست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 62 پست
خدانکنه عزیزم😚 راس میگی حرفات درسته ولی ...

می دونم عزیزم بعد از اون ولی چی می خوای بگی درکت میکنم
یه عمو داشتم که برادر ناتنی پدرم بود یعنی از نوزادی شیر مادربزرگم رو خورده و با پدرم و خواهر و برادراش بزرگ شده بودند همه عموی خودمون می دونستیمش تازگی ها خیلی ناگهانی فوت کرد به پدرم میگفتم اینکه عمو از بچگی پدر و مادر نداشته خیلی ناراحتم میکنه از  اینکه بی کس بود خیلی غصه میخورم پدر گفت نه باور کن پدر و مادرم اونو بیشتر از ما دوست نداشته باشند کمتر دوست نداشتند گفتم حرف درسته تموم عالم و آ دم بهت محبت کنند جای خانواده ی خودت رو نمیگیرند
عزیزم مطمئنا هر کدوم از یه تقدیری داریم که باید باهاش کنار بیایم چون بدون اینکه خودمون بخواین خدا برامون رقم زده اینجا تو سایت بعضی ها یه چیزایی از پدر و مادرشون تعریف می کنند که واقعا آ دم می مونه چطوری دلداریش بده امیدوارم اونقدر خدا حال دلت رو خوب کنه که هیچ حرفی و هیچ اتفاقی آ رامشت رو بهم نریزه قربونت برم عزیزم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
می دونم عزیزم بعد از اون ولی چی می خوای بگی درکت میکنم یه عمو داشتم که برادر ناتنی پدرم بود یعنی از ...

من هیچی تو زندگیم کم نداشتم

حتی محبت 

با خونواده جدیدمم درارتباطم

همین امروز صبح بهشون سر زدم 

رفتار درستی باهام ندارن ولی خب خونوادمن فکر میکردم ازشون متنفرم ولی امروز وقتی خودمو تو خونشون دیدم فهمیدم چقدر دوستشون دارم

همون آرامشی که تو بغل مامان بابام میگیرمو اونجا هم میگیرم

توهینی که تو اون تاپیک شد به کنار 

تو همین تاپیک هم خانمی اومده گفته تو که داری اینو میگی خلع داری برو پیش دکتر 

و یه جوری حرف زده که انگار من کمبود محبت داشتم

این چیزا روح آدما رو آزرده میکنه و قلبشونو میشکونه

من بچه بودم بابام نمیذاشت زیاد برم خونه مادربزرگم 

چون یکی از خاله هام باهام بدرفتاری میکرد و چشم دیدن منو نداشت 

اینو گفتم که بگم خونوادم کاملاً به فکر سلامت روح من بودن

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم تایپیکاتو خوندم  البته  از قبلش  میشناختمت   سر عروسی داداشت  که تو بیمارستان بودی ‌..ولی نمیدونستم فرزندخونده ای ..پدر مادر واقعیت چه طورین .  پدر  مادری و که بزرگت کردن  حست نسبت بهشون چطوریه  .من قرار   یه روز فرزندخونده بگیرم دوست دارم بدونم  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔