anisa2000 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 4693 عنوان اینجا کجاست؟؟ 388 بازدید | 62 پست خیلی ناراحت شدمالان تو یه تاپیکی بودم همون خانمی که گفتن میخوان زایمان کنن کسیو ندارنیکق از خانما گفت مطمئنی از بهزیستی نگرفتنت؟؟😐خیلی خیلی این حرف زشت بود یعنی چی؟؟مگه اونایی که فرزند خونده دن به اختیار خودشون بوده؟؟ بغض به گلوم شده😔 میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢 1398/10/16 | 19:39 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35513 این اصطلاحه کلی هم جوک درموردش هست...سخت نگیر... آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
9497zhivan عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 3901 عزیزم حرف مفت رو تو روی ادمم میزنن اینجا که مجازیه،به دل نگیر
tatah عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 9282 سرزمین عجایب مجازی😁🙄 خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا
medora عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1163 بعضیا هیچ درکی از شعور و احترام ندارنتوقعی نیست ازشون بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 ☹☹☹ به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
lghazalll عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 5045 هرکی هرچی از دهنش در میاد به ادم میگه همین الان یه نفر بد دله منو شکست من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14207 اینجا جایی هس که افراد اون حرف هایی که توبیرون نمیتونن بگن اینجا قشنگ بیان میکنن خیلی راحت .البته بعضیا ها به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
eliiii_th عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 بیخی خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
تیهکالم عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 4711 هرکی هرچی از دهنش در میاد به ادم میگه همین الان یه نفر بد دله منو شکست من ازت معذرت میخوام بجای اون
anisa2000 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 4693 از بس بعضیا نفهم تشریف دارن بخدا حالم بد شده😐خب خوش به حالت که ترد نشدی به ماها چه😏 میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢