2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زعفران خیلی عالیه من خودم خوردم دهانه رحم خیلی عالی باز می‌کنه قدمشم مبارک بسلامتی کلم

سلامت باشی خدا حفظ کنه بچه های شمارو میشه بیشتر توضیح بدی از چند هفته وچند روز وچند وعده خوردی ممنونم ؟؟

آره همینجا شنیدم خیلیا زعفرون میخورن واسه شروع درد زایمان

یعنی زعفرون دم کنم بخوردم دردم میگیره ؟؟ چقد وچه وقت بخورم تخم شوید تاثیری نداره یعنی ؟؟

سلامت باشی خدا حفظ کنه بچه های شمارو میشه بیشتر توضیح بدی از چند هفته وچند روز وچند وعده خوردی ممنون ...

ممنونم عزيزم،ببينيد من دم كردم با نبات زيختم توي فلاكس كوچيك همراه بود و ميخوردم تا وقتي رفتم بستري و پذيرش شم يني قشنگ تا دم دماي اخر خوردم

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين
یعنی زعفرون دم کنم بخوردم دردم میگیره ؟؟ چقد وچه وقت بخورم تخم شوید تاثیری نداره یعنی ؟؟

من بیشتر ازین اطلاع ندارم گلم

میخوای یه تاپیک بزن درموردش کسایی ک اطلاع دارن راهنماییت کنن 😄

(    )
ممنونم عزيزم،ببينيد من دم كردم با نبات زيختم توي فلاكس كوچيك همراه بود و ميخوردم تا وقتي رفتم بستري ...

از چند روزقبل از زایمانت استفاده کردی توی بیمارستان هم خوردی زایمانت راحت بود ؟؟

از چند روزقبل از زایمانت استفاده کردی توی بیمارستان هم خوردی زایمانت راحت بود ؟؟

من همون روزي كه دردم خيييلي كم بود شروع كردم به خوردنش زايمانم عاااالي خدا رو شكر 

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين