زمانیکه نفرت می ورزید، یکایک اعضای بدن خود را به فعالیتی منفی وا می دارید و تاوان آن را به صورت روماتیسم، آرتروز، کشش دردناک و التهاب اعصاب و هزاران مرض دیگر...پس میدهید و همه این بلاها از آن جهت بر سرتان می آید که می پندارید جنگ از آن شما است و خود وارد پیکار می شوید و آن را به "بازوی بلند خدا" نمی سپارید
"لعن و نفرین، به خود دشنام دهنده باز می گردد." اگر انسانی برای کسی "بدبختی" بخواهد بی تردید بدبختی اول به سراغ خودش خواهد آمد.
و اگر بخواهد به کسی کمک کند تا به موفقیت برسد، همانا راه موفقیت خود را هموار کرده.
بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
خـــــدایا... یادم بده آنقدر مشغول عیبهای خودم باشم که عیب های دیگران رانبینم یادم بده اگر کسی را بد دیدم قضاوتش نکنم، درکش کنم... یادم بده بدی دیدم "ببخشم" ولی بدی نکنم! چرا که نمیدانم بخشیده میشوم یا نه... یادم بده اگر دلم شکست نفرین نکنم، دعا کنم، نتوانستم سکوت کنم... یادم بده اگر سخت بگیرم "سخت میبینم"... یادم بده به قضاوت کسی ننشینم چرا که در تاریکی همه شبیه هم هستیم... یادم بده چشمانم را روی بدیها و تلخیها ببندم چرا که چشمان زیبا، بیشک زیبا میبینند...