2777
2789
عنوان

توروخدابیاین😭😭😭😭

274 بازدید | 19 پست

ازدیشب تاحالا بی اختیاری ادرار دارم زرد رنگ بدبو تجربه داشتین؟بخاطرچی بوده 

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها میشه واسه تاپیک اخرم گزارش بزنید تروخداااا😭😭😭😭😭😭😭

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟
تو بارداری ماههای آخر طبیعیه .حتما برو دکتر 

باشه ممنون

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده

دیگه خدا رو قسم نده به خاطر یه ادرار زشته

گلم عفونت داری منم داشتم رفتم دکتر داروی یوری فکت داد هم جوشهای صورتم رفت هم یه هفته تند تند رفتم مخصوصا شبها 2 بار رفتم دستشویی بعد یه هغته عادی شد اگه نخواستی بری دکتر این دارو رو بخور فقط کنارش دارویی که خون رو رقیق می کنه نخور

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕