2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر روز به مادرشوهرم زنگ میزنم حالشو میپرسم اگه یه روز نزنم اون میزنه

هر چی هم نظر میده میگم چشم بعد کار خودمو میکنم 

هروقت میان خونه ام باهاشون با احترام برخورد میکنم

رازهای بین خودمووشوهرمو پیش اونا نمیگم

نمیزارم از دعواهامون باخبر بشن

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

کم تربری کمتربیان.صمیمی نشی باهاشون اماهمیشه احترام بذاری ازبرنامه های زندگیتون چیزی نگی بهشون.تانظرنخواستن نظرندی تودعواهاشون بهیچ عنوان دخالت نکنی حرف فقط راجب مساعل متفرقه درکل هرچی کم حرف ترباشی وبجاصحبت کنی اونام مجاب میشن بهت احترام بیشتری بذارن

من هر روز به مادرشوهرم زنگ میزنم حالشو میپرسم اگه یه روز نزنم اون میزنه هر چی هم نظر میده میگم چشم ...

ما خونمون نزدیکه بعضی از دعوا ها مونو میدونه مادرشوهرم دیگه نمیزارم بفهمه منم مث شما هر گفت میگم باشه کار خودمو میکنم ؟ اگه چیزی بخوایین ازش چطوری میگین قبول کنه

در مورد موضوع تاپیکت باید بگم با شوهر صمیمی و دوستانه و با خانواده همسرم محترمانه و کم رفت و آمدم&nb ...

ما نزدیکیم متاسفانه صمیمی چطوری جیکارا میشه کرد 

کم تربری کمتربیان.صمیمی نشی باهاشون اماهمیشه احترام بذاری ازبرنامه های زندگیتون چیزی نگی بهشون.تانظر ...

من با خواهر شوهرم تازگیا بحثم شده نمیدونم چطوری بعد این رفتار کنم 

نزدیکم باشی حتی تو ی ساختمونم باشین بایدبفهمن ک شمانمیتونیدهی برید وبیاید.بهونه بیاراگ هرروزمجبوری بری یواش یواش رابطتوکمترکن

من با خواهر شوهرم تازگیا بحثم شده نمیدونم چطوری بعد این رفتار کنم 

اتفاقامنم باخواهرشوهرومادرشوهرم بحثم شده ی ماهی میشه چن روزپیش زنگ زدن بیاین تموم بشه دلخوری منم رفتم خیلی شیک ب هردوشون گفتم من دیگ دلم نمیخوادبینمون کدورت بشه بخاطرحفظ حرمت هااجازه بدین ی فاصله ای بینمون باش الانم ن میرم تامدتها ن زنگ میزنم برمم درسکوت کامل میشینم حرفی نمیزنم ک برعلیهم استفاده بشه

با شوهرم صمیمی ام مثلا هر حرفی داریم به هم می‌زنیم کارایی که طول روز کردیم و اتفاقاتی که افتاده تعریف میکنیم ، بینمون مال من و مال تو نداریم هر چی هست با هم خرج و استفاده میکنیم، حرف نگفته یا رازی پنهون از هم نداریم و هر کاری که میخوایم بکنیم قبلش با هم هماهنگ میکنیم حتی در کوچکترین مسایل، تفریح زیاد میریم ، مسجد و حرم و سینما و پارک و پیاده روی شبانه هم هر از گاهی داریم و ...

آقا نیستم 😊