zahra_dhqn مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 892 عنوان مثبت اندیش 56 بازدید | 7 پست بچها چرا من اصلا نمیتونم مثبت فکر کنم همیشه بدترین چیزا و منفی ترین چیزا میان توی ذهنم خیلی اذیت میشم توروخدا راهنماییم کنید😭☹ 1398/10/16 | 13:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31685 منم مثل توهیتم .از بس از فک و فامیلام ضربه دیدم از حرف و حدیثاشون ضربه دیدم . نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
دخترنقابپوش عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 81 سلام عزیزم مراقبه کن با آهنگ طبیعت یکجا بشین هر شب ساعت11 (سر ساعت)و سعی کن فقط به اون صدا گوش بدی انشا ا... بهتر میشه چو بفروختی از که خواهی خرید؟ متاع جوانی به بازار نیست (پروین اعتصامی
دکترآناناس عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 270 حالا من برعکس تو نسبت به همه چیز خوشبینم که گاهی مایه دردسرم شده.. درکل خونسردم ولی برای مثبت اندیشی باید تمرین کنی مخصوصا اینکه باید ریشه یابی بشه شاید نیاز به مشاوره داشته باشی عزیزم
حنادختررخوب عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 4886 منم اینجورم بیشتر هم ژنتیکی هست،یسری باورها ک از خانواده و پدر مادر به ارث میرسه بات توصیه میکنم یکی از کتابای البرت الیس رو حتما بخر و مطالعه کنفوقش ۳۰ هزاره ولی راه حلهای کاملا اصولی و درست رو برای تغییر باور بهت یاد میده خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
zahra_dhqn مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 892 سلام عزیزم مراقبه کن با آهنگ طبیعت یکجا بشین هر شب ساعت11 (سر ساعت) و سعی کن فقط به اون صدا گوش بدی ... چند روزه اثرشو میببنم☹
دخترنقابپوش عضویت: 1398/10/15 تعداد پست: 81 چند روزه اثرشو میببنم☹ نگران نباش انشالله همون هفته اول یه روش دیگه هم هست هرچی فکر منفی میاد برعکسش کن مثلا: نکنه بفهمهبگو نکنه نفهمه😉 چو بفروختی از که خواهی خرید؟ متاع جوانی به بازار نیست (پروین اعتصامی
zahra_dhqn مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 892 نگران نباش انشالله همون هفته اول یه روش دیگه هم هست هرچی فکر منفی میاد برعکسش کن مثلا: نکنه بفهمه ب ... مرسی❤❤