2777
2789
عنوان

بچها کمک 🤦🏼‍♀️😔🙏🏻🙏🏻🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 23 پست
دونفره بگیر بابا تازه عروسی کردین از الان دوستاشو نیار تو خونه،بد عادت میشه.عذای خوشمزه لباس شیک کیک ...

😍😍😍😍😍😍😍وای من غش که اصن منصرف شدم با حرفات دوستاشو بگم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرمن دونفره بهتره  همیشه سعی کن اولویت خودت باشی ولی من نظرموگفتم بازخودت میدونی خواهری

وای اره واقعا فک کنم بهترین انتخابه هم زحمتاش کمتره هم عالیه حسش🙏🏻😍

چلوکباب زحمتش فقط یه برنجشه ولی من خودم بودم کوفته تبریزی از قبل درست می کردم میزاشتم فریزر هم غذایی ...

مگه میشه کوفته را نگه داری؟؟ بیمزه یا خراب نمیشه؟؟ میشه بگی چطوری میپزی؟ 

مگه میشه کوفته را نگه داری؟؟ بیمزه یا خراب نمیشه؟؟ میشه بگی چطوری میپزی؟ 

چرا نمی شه کوفته رو درست کن قشنگ بعد من خودم می پذم بعد که پختم تو ظرف های جدا می زارم بعد ابش چند ملاقه می ریزم روش می زارم فلیزر بع ماه رمضون یا تولد که حوصله ندارم هم غذا بپذم هم خونه تمیز کنم هم به خودم برسم اونا رو از شب از فریز در میارم میزارم تو یخچال صبح هم می زارم رو اشپز خونه تا ظهر یخش اب می شه ظهرم یا شبم هر وقت که قراره مهمون غذا بحوره 20 دقیقه یا 10 دقیقه می زارم گرم شبه ابش جای سوپ رو می گیره خودشم مقویه خیلی عالی توضیح اش مفصله از نت بردار فقط یه نکته بگم که باز نشه کوفته ات براساس تعدا مهمون فک کنم یک دونه سینه مرغ کافیه سینه مرغ رو قاطی گوشت گوساله که اصلا چربی نداره بکن و بزن چرخ بشه 2 بارم چرخ کن که خوب و محکم بشه که باز نشه کگگوشتش رو یکم زیاد که که اصلا واز نشه بهتره سبزی کوفته رو که شستی خورد کردی بزاری رو پارچه تمیز پهن کنی که کاملا ابش گزفته بشه یکمم سبزی ات یکم ها خشک مانند بشه که کوفته ات رنگش سبز نشه تو اب کدفته ات زعفران بریز داخل کدفته گردو زرشگ پیاز داغ و الو بزار البته زیاد تزاری باز می شهالبته خیلی ها تخم مرغ پخته می زارن تو نزار چون ممکنه بوی تخم مرغ مهموناتو اذیت کنه و فریز کردن با تخم مرغ بده دیگه این نکات مهمش بود یکم یه قاشق ارد بریز تو موادت قشنگ هم باید 30 دقیقه مواد رو با دستت ورز بده ها دیگه به تعداد مهمونات اول گلدله گلوله کن بعد توشو پر کن دیگه نکات اشو گفتم تو از نت بقیه رو وردار کوفته هم مهم اینکه باز نشه گوشتش حتما حتما گوشت گاو بدون چربی باشه گوساله هم باشه خعععلی بهتره سینه مرغ یادت نره نزنی خیلی امکان داره باز بشه 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕