_1dzhrw مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 4130 عنوان بنظرتون ادامه بدم باهاش؟؟ 586 بازدید | 45 پست راستش چن سالی بوده که دوسم داشته الان قبول کردم بارضایت خانوادم بشناسمش برا ازدواج دوهفته ای میشه همش ابراز علاقه میکنه دیشبم دستمو گرفتو بوسید موندم سر دوراهی چیکارکنم بنظرتون؟زود نیست برااین کارش؟ 1398/10/16 | 11:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malakeydoya2 عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 10563 تحقیق کن تامام تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 ن زود نیست من جا اون بودم میبوسیدم😂ی کم ب هیجانات مردا احترام بزارین😂😂😂😕🤮 به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
خانوممم_کوچولو عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2059 نه اصلا زود نیست😳 ~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~ ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
سعیدهs عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 8487 رنگین سنگین باش حتی اگه به ازدواج ختم بشه خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
مستعاراستعاره عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 386 هیچوقت قبل از عقد نذار. چون اعتماد خودش کم میشه. زود و دیر نداره
ordibeheshtiiiii عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 5810 منظورم اینه که وقتی ابراز علاقه کرد و تو هم بهش اعتماد کردی ادامه بده😍😍
sama2355 عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 65 نه زود نیستدوستش داری از دستش نده ب هر قیمتیپشیمونی خیلی دردهدلم خووونه دلم میخواد برم لبه یه پرتگاه خودمو پرت کنم پایین نیست و نابود بشم جوری ک انگار از اول نبودم مرغ آمین؛ تو بخواه تا بشود :)
اژاکس عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 5280 ن زود نیست من جا اون بودم میبوسیدم😂ی کم ب هیجانات مردا احترام بزارین😂😂😂😕🤮 😄😄😄😄😄 یه بوس کوچولو بوده
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 😄😄😄😄😄 یه بوس کوچولو بوده 😘اوووومماچ تفی😂 به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
فندق۷۷ عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 2265 خوبه حالا دستتتو بوس کرده بنظرم خیلی قشنگ عشقشو نشون داده البته این نظر منه باتوجه به تجربیاتم از شوهرم:| و من یتوکل علی الله فهو حسبه❤️❤️❤️
_1dzhrw مدیر استارتر عضویت: 1398/10/08 تعداد پست: 4130 نه اصلا زود نیست😳 واقعا خودش میگه خیلی خودمو نگه داشتم ولی منم ازدیشب جوابشو ندادم