aily مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 337 عنوان بسته معیشتی 147 بازدید | 19 پست اصلا برای مانریختن اعتراضم کردیم باید چکارکنیم؟ 1398/10/16 | 11:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساغر15 عضویت: 1395/05/31 تعداد پست: 30542 برا خیلیا نریختن سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 هیچی😐 به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
hiddennn عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 455 اعتراض کنین تراکنش های مالی و بررسی میکنن واگه شاملتون میشه براتون میفرستن.یکجا هم میدن بهتون با کاربری آقام اومدم بعد که دستش برام رو شد رمزشو برا خودم تغییر دادم🙃 تاپیکایی هم که راجب بهم زده هم پاک نکردم ونمیکنم بعنوان مدرک😒:-|😏
hani_rohi عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1962 به ما هم نریختن 💞خوبی هاتو بگی میشه منت! نگی میشه وظیفه)) بفهم به کی خوبی میکنی ))💞
aily مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 337 اعتراض کنین تراکنش های مالی و بررسی میکنن واگه شاملتون میشه براتون میفرستن.یکجا هم میدن بهتون آخه اعتراضم کردیم حداقل میخوام بدونم چرانریختن یعنی پولداریم
hiddennn عضویت: 1398/04/19 تعداد پست: 455 آخه اعتراضم کردیم حداقل میخوام بدونم چرانریختن یعنی پولداریم اگه تراکنش زیاد باشه اره جز مایه دارا محسوب میشین نمیدن خخخ با کاربری آقام اومدم بعد که دستش برام رو شد رمزشو برا خودم تغییر دادم🙃 تاپیکایی هم که راجب بهم زده هم پاک نکردم ونمیکنم بعنوان مدرک😒:-|😏
aily مدیر استارتر عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 337 چجوری باید اعتراض کرد ؟ اون ماه کدرو توسایت حمایت معیشتی فرستادیم