2821
2789
عنوان

بیرون رفتن

44 بازدید | 3 پست

سلام دوستای گل🌹🌹🌷صبحتون بخیر. میگم که من دوستم 2 شب پیش بهم پیام داد که با 2 تای دیگه از دوستام شام بریم بیرون ساعت 9 شب برای امشب باشه بیرون رفتن.. بعد منم الان درگیر درسامم و ی مدت دارم روی اخلاقیاتم کار میکنم یکم میخوام از این جمع های الکی دور باشم روی خودم کار کنم و درسمو بخونم درست زیادم اخلاقامون بهم ننیخوره فقط وقتی باقی دوستاش نیستن و میخواد تنهایی نره جایی به ما 2 3 تا میگه و یا وقتایی ک دلش میخواد فقط دورش شلوغ باشه الان زیاد حال و حوصله بیرون رفتن نداشتم اولش گفتم باشه میام بعدش دیشب و گفت 9 بریم گفتم ن من نمیتونم 9 زمستون  که تازه برم بیرون خیلی دیره 😑نمیدونم چرا دوست ندارم برم بیرون و یا تو جمعای الکی باشم افسرده نیستما روحیمم خوبه اما زیاد حوصله ندارم دوست دارم فقط برای خودم باشم ی مدت شما ایطور شدین تا حالا؟؟

گاهی.الان 2هفته هست که تاراه پله هم نرفتم.

مثلو هفته پیش همه دورهم جمع بودن خونه خالم نوه هاش عروساش من نرفتم موندم خونه درسمو خوندم فرداشم برنامه داشتن دورهمی فقط 2 ساعت رفتم بعد برگشتم خونه فعلا اصلا حوصله جایی رفتن رو ندارم دوست دارم کتاب بخونم فیلم ببینم برای خودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.