2777
2789
عنوان

همسر دوم

260 بازدید | 0 پست

🔴 همسر دوم

مردي ازدواج مجدد ميكنه و وقتی زن متوجه ميشه به روی خودش نمياره و خودش رو به بی اطلاعی ميزنه! شرايط زندگی روز به روز بهتر ميشه و ١٦ سال به خوبی و خوشی زندگی ميكنند. مرد ميميره و بعد از مراسم خانواده مرد تو خونه جمع ميشن و ميخوان موضوع ازدواج مجدد مرحوم رو به خانم بگن. زن هم خيلی عادی و بيخيال بهشون نگاه ميكنه.

بالاخره پدرشوهرش مياد ميگه دخترم ميخوام موضوع مهمي رو باهات درميون بگذارم فقط ازت خواهش ميكنم منطقي باش و شرايط رو از اين كه هست سخت تر نكن. زن ميپرسه ميخوای درمورد ازدواج دوم شوهرم صحبت كنی؟

همه با تعجب ميگن مگه تو ميدونستی؟ ميگه از همون ابتدا فهميدم ولی به روی خودم نياوردم چون اگه اون روز دعوا راه مينداختم... شبهامون رو تقسيم ميكرد خرجی خونه رو تقسيم ميكرد تا ازم ناراحت ميشد ميرفت پيش اون يكی. من هم خودم رو به بی اطلاعي زدم و درنتيجه: هرشب كنارم بود از اين ميترسيد كه متوجه بشم خرجي خونه بيشتر شد و مرتب برام هديه ميخريد. هميشه دنبال راضي كردنم بود و ميترسيد پيش من لو بره. اصلاً بهترين سالهای زندگیم همونهايی بود كه اون ازدواج مجدد كرده بود و من مثل ملكه زندگي ميكردم و شوهرم مثل مرگ ازم ميترسيد. از اين بهتر چی بخوام؟

🔴ميگن شيطون یکی خوابونده تو سر پسرش گفته خاک توسرت یاد بگیر. باید بری پيشش برای يك دوره آموزش😅