2777
2789
عنوان

شیر کم

139 بازدید | 16 پست

دوستان من اوایل به خاطر زخم شدن سینه هام و اینکه دخترم نتونست سینمو درست بمکه . مجبور شدم همراه شیر خودم شیر خشک بدم . برا همین شیرم به شدت کم شد منی که مجبور بودم همش شیرما بدوشم حالا سینه هام نرم شدن و خیلی کم شیر دارن. ایا کسی بوده شیرش کم شده باشه و دوباره زیاد بشه . اگه بوده چیکار کرده ؟می خوام شیر خشک حذف کنم اما دخترم با شید خودم شبا سیر نمیشه 

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

سلام دوستم من داشتم درباره عمل بيني تحقيق مي كردم رسيدم به پست شما حالا مي خواستم نظرت بپرسم راضي هس ...

اره گلم یعنی تو فامیل فقط بینی من طبیعی و هیچکی نمیفهمه من عمل کردم اگه دنبال طبیعی هستی دکتر من خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما بچت با وزن نرمال ب دنیا اومد رشد بچه منم از لحاظ وزنی کمه و میترسم خیلی 2 هفته هم رشد قدیش عقبه نسبت ب قسمت های دیگه.خیلی نگرانم لطفا کمکم کن ؟؟؟؟

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
عزیزم شما بچت با وزن نرمال ب دنیا اومد رشد بچه منم از لحاظ وزنی کمه و میترسم خیلی 2 هفته هم رشد قدیش ...

الان باردارین یا بچتون بدنیا اومده 

من بچم با وزن نرمال ۲کیلو ۵۵۰ بدنیا اومد 

الان باردارین یا بچتون بدنیا اومده  من بچم با وزن نرمال ۲کیلو ۵۵۰ بدنیا اومد

نه عزیز فعلا زایمان نکردم.بچم رشدش کمه گفتن بعد زایمان معلوم میشه سالمه یا نه.هفته چند ی دنیا اومد ؟؟تو دستگاه نرفت؟؟20 روز دیگه زایمانمه

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
الانم خداروشکر مشکلی نداره از لحاظ افزایش وزن و اینا .‌

خداروشکر برای منم دعا کنید بخدا دلم خونه تنهام خیلی نگرانم من 100 تا سونو دادم امینوسنتز دادم ولی دکترا میگن تا ب دنیا نیاد نمیشع جیزی گفت

نه عزیز فعلا زایمان نکردم.بچم رشدش کمه گفتن بعد زایمان معلوم میشه سالمه یا نه.هفته چند ی دنیا اومد ؟ ...

منم بچم رشدش کند بود طوری که می گفتن شکمش سه هفته کوچیکتر اما خونرسانی اکسیژن رسانی خوب بود سونوکالر داپلرم دادی ؟ بچه من که خداروشکر هفته ۳۸ تموم کرده بودم به دنیا اومد اصلا هم تو دستگاه نرفت بی خود به خودت استرس وارد نکن

منم بچم رشدش کند بود طوری که می گفتن شکمش سه هفته کوچیکتر اما خونرسانی اکسیژن رسانی خوب بود سونوکالر ...

همه ازمایشی رفتم همه چی خوبه فقط رشدش کنده نمیدونن علتش چیه برا همین ب من گفتن منتظر باش ب دنیا بیاد بعد میفهمی سالمه یانه.برام دعا کن سالم بغل بگیرمشون.خدا نی نی تو حفظ کنه برات

اخه دو هفته عقب باشه که چیزی نیست . من شکمش سه هفته عقب بود . وزنشم عین وزن بچه شما بود. تنها اتفاقی که میفته اینه که بچت موقع به دنیا اومدن تپلی نیست. سالم باشه بعدا تپلیم میشه من الکی به خودم استرس وارد کرده بودم برا همین هم زایمانم سخت شد هم بعدش افسردگی گرفتم. الانم که بچم سرما خورده دو روز بیمازستان بستری بود.اگه قدرت بدنیم زیاد بود و بی خودی نگرانی به خودم نمیدادم هیچ کدوم از این اتفاقا نمی افتاد شما اشتباه منو نکن فقط به خدا توکل کن .

همه ازمایشی رفتم همه چی خوبه فقط رشدش کنده نمیدونن علتش چیه برا همین ب من گفتن منتظر باش ب دنیا بیاد ...

چی شد نی نیتون بدنیا اومد. میترسیدید که خدایی نکرده سالم نباشه

چی شد نی نیتون بدنیا اومد. میترسیدید که خدایی نکرده سالم نباشه

سلام عزیزم اره خداروشکر سالم بغل گرفتمش .خدا خیلی بزرگه واقعااا تا عمر دارم شکرگذار محبت و لطفشم.از دعاهای شما دوستانم هم خیلی ممنونم.