2777
2789

اره راس میگی ولی اخرش چی میشه؟ دیدی قبلا

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقو به بزرگ میدم😐😁

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
اره راس میگی ولی اخرش چی میشه؟ دیدی قبلا

همه باهم خوب میشن

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

[QUOTE=118842428]همه باهم خوب میشن[/QUOT میفهمن کار کی بود اتیش زدن

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
حقو به بزرگ میدم😐😁

اره دقیقا. خیلی نامردی کرد داداشش

انسي چرا با ازدواج اكرم و امير مخالفه؟  من ديروز و امروز ديدم قبلشو نديدم

اکرم دوران نامزدی باردار شده بچش مشکل داره مصله اینک 

این دو تا بچه دار نمیشن چون دخترعمو پسرعمو هسن

هوشنگ اره اخرش میفهمن

پس چی میشه اعدامش نمیکنن🤔

انسي چرا با ازدواج اكرم و امير مخالفه؟  من ديروز و امروز ديدم قبلشو نديدم

مسئله ژنتیک دارن. ژن مشابه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز