2777
2789
من الان امشب انقدر اعصابم خورده همجوري دارم از شدت بي حوصلگي دق ميكنم ولي كلاس ميرم درس ميخونم زبان ...

خوشبحالت من خیلی دوس دارم سگ‌یاگربه داشته‌باشم‌انا خانوادم‌نمیزارن حیوون‌خونگیمون‌ کبوترهس گاهی واسش غذا میریزیم‌ مورچه ها هستن تابستونم پشه وسوسک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ی زمانی زیاد ازاین کارا میکردم تا یه فرصت پیدا میکردم میرفتم ت رویا😂 ولی خب دیگه ازخواب و خیال ...

رویا همچیش با واقعیت‌فرق داره من چیزایی که توذهنمن ترکیبی از داستان‌زندگی رمان فیلمو سریال و اینچیزاس و همیشه بهترین شکل هست و گاهی پرتنش

خوشبحالت من خیلی دوس دارم سگ‌یاگربه داشته‌باشم‌انا خانوادم‌نمیزارن حیوون‌خونگیمون‌ کبوترهس گاهی واسش ...

عزيزم منم خانواده ام زياد راضي نيستند ولي سگم تو حياط خونه داره بهش خوش ميگذره

انشالله چند سال ديگه شاغل ميشم يك اتاق براي اين هاپو م درست ميكنم  

خسته نباشيد عزيزم😍😍 عزيزم به نظرتون بين هوشبري و پرستاري كدومش بازار كار بهتري حقوق خوب و كلا مزا ...

مرسی قربونت.بازار کار هردوشون خوبه و تقریبا مثل همه....بستگی به علاقتون داره در درجه اول دنبال علاقه باید رفت هوشبری استرس کاریش خیلی بالاس ادمو فرسوده میکنه ولی پرستاری اروم تره...واسه ادامه تحصیل پرستاری بهتره..گولی خب سلیقه ای من خودم کار هوشبری رو هیچوقت با پرستاری عوض نمیکنم.حقوق و مزایا مثل همه و بازار کار

رویا همچیش با واقعیت‌فرق داره من چیزایی که توذهنمن ترکیبی از داستان‌زندگی رمان فیلمو سریال و اینچیزا ...

فکر کنم شما مجردین درسته؟؟؟باحرفاتون یاد گذشته خودم میفتم😑منمدقیقا همینجوری بودم حتی ت متاهلی هم بعد بچه ی مدت اینجوری بودم ولی خب کم کم تغییر دادم خودمو

عزيزم منم خانواده ام زياد راضي نيستند ولي سگم تو حياط خونه داره بهش خوش ميگذره انشالله چند سال ديگه ...

خاخواده من دوس ندارن از دوکیلو متریمون رد بشن

فقط دوریو دوستی

گاهی توکوچمون‌گربه باشه براش استخوون غذا میریزن ولی دوس ندارن تو خونه بیارم😞

فکر کنم شما مجردین درسته؟؟؟باحرفاتون یاد گذشته خودم میفتم😑منمدقیقا همینجوری بودم حتی ت متاهلی هم بع ...

آره عزیزم مجردم

من بچگیمم‌همینطور بودم‌ گاهی وقتا ذهنمو با اینچیزا مشغول میکنم‌از دنیای واقعی دور میشم‌اما‌ بنظرم هیچ تصویر سازی ذهنی نمیتونه جای پدرومادرم قشنگ‌باشه

خاخواده من دوس ندارن از دوکیلو متریمون رد بشن فقط دوریو دوستی گاهی توکوچمون‌گربه باشه براش استخوون ...

انشالله خودت داخل خونه ي خودت داشته باشي اگه إدم خانوم خونه ي خودش باش خب دستش ازادتره وميتونه كاراي مورد علاقه شو انجام بدم

سگ# 😍😍خيلي وفاداره خيلي حال ادمو درك ميكنه ولي خوب من اگر بهش دست بزنم قشنگ بايد دستمو بشؤرم با اب ولباسامو عوض كنم