2777
2789
عنوان

کی عادت داره زخماشوُ می کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 24 پست
پوست كلي جون ميكنه و طي كلييي مرحله ي بافت شبيه بافت قبلي رو داره درست ميكنه!بهش ميگن ريمادلينگ!(عين ...

آره دقیقن بار آخر که زخممو کندم خیلی طول کشید خونش بند بیاد. البته من کلن خونم دیر بند میاد.

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمن🤨✋تازه بعضی وقتا حمله میکنه به من که زخمامو بکنه😨🥴

اوف نه من دلم نمیاد مال کس دیگه ای رو بکنم گناه دارن :)

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

مننن اگه تو حالت عادی نکنم تو خواب میکنم 😂😂😂

برا منم پیش اومده یهو بین خواب و بیداری یهو متوجه میشم عههه زخممو کندم که =)

مننننننننن ازبچگی عادت دارممممممم بابام زبونش مو در آورده از بس گفته نکن 

میگه ملت ی عالمه پول میدن لک هاشون بره این پوست صافو برمیدارع خراب میکنه

الانم چن ساله علاوه بر زخم جوشم میترکونم اونم که خشک میشه هعی میکنم😑😑😑

مننننننننن ازبچگی عادت دارممممممم بابام زبونش مو در آورده از بس گفته نکن  میگه ملت ی عالمه پول ...

مامان من اینجوریه. خیلی بدش میاد، عصبانی میشه می بینه.

جاشم مونده برا شما؟

آره، پاهام پر لکه های کوچیک قهوه ای روشنه.