2777
2789
عنوان

وزن جنین

507 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها. من سن بارداریم ۲۷ هفته و یک روز هست... امروز رفتم دکتر.. دکتر توی مطب خودش یه سونو کرد گفت بچه یه کم ریزه.. گفتم مثلا چقدره؟ گفت مثلا باید ۱۲۰۰ باشه یک کیلوعه... 

من ده روز پیش که ۲۵ هفته و ۴ روز بودم رفتم سونو... همه چیز بچه از سنش بزرگتر بود و سن بارداریم هم دو روز بالاتر زد.. و وزن بچه ۸۳۰ گرم بود.. 

حالا نمیدونم واقعا چقدر حرف دکتر قابل اعتماده.. دو نوع مولتی ویتامین بهم داده گفت بخور ۳۰ هفته دوباره برو سونو. 

عشق سالهای کرونا... پسرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه اسم مولتی ویتامینات رو بگی  مگ کم غذا میخوری یا ویار داری

پرگنالایف و فم مد داده بهم.. نه غذام معمولیه و ویار هم همون چهار ماه اول داشتم.. 

عشق سالهای کرونا... پسرم 

وا،منم دقیقا همسن توئهدبچم،،،،تو برنامه نی نی پلاس نوشته که تا اخر هفته بیست و هشت باید به یک کیلو برسه،تو هم که اول هفته ایی،چرا الکی دلهره به ادم میدن

خدایا بهت گفته بودم عاشقتم؟؟؟؟خدایا شکرت هزار هزار هزار هزارااااااان بار😍😍😘😘
پرگنالایف و فم مد داده بهم.. نه غذام معمولیه و ویار هم همون چهار ماه اول داشتم.. 

زیاد بحرف دکترا توجه نکن من بچه داداشم زنداداشم ک باردار بود نمیدونم هفته چند بود یعنی هفته های آخر رفت دکتر گفت وزنش ۳ کیلوگرمه موقعی ک بدنیا اومد ۲۸۰۰ بود

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

عزیزم انقدر سونو نرو،من بعد انومالی دکترم گفت دیگه نرم تا هفته سی و دو برای وزنش،،،،سونوگرافی ضرر داره واسه نی نی گلم

عزیزم انقدر سونو نرو،من بعد انومالی دکترم گفت دیگه ترم تا هفته سی و دو برای وزنش،،،،سونوگرافی ضرر دا ...

خود دکتر برام مینویسه عزیزم وگرنه من که از خدامه نرم... هفته ۲۵ سونوی پیگیری داشتم واسه کیست سر جنین که خداروشکر خوب بود.. الانم میگه ۳۰ هفته برو واسه وزن جنین 

عشق سالهای کرونا... پسرم 
وا،منم دقیقا همسن توئهدبچم،،،،تو برنامه نی نی پلاس نوشته که تا اخر هفته بیست و هشت باید به یک کیلو ب ...

منم همینو میگم به نظرم وزن بچه خوبه.. حالا اینهمه قرص داده بهم معلوم نیست چرا میگه کمه 

عشق سالهای کرونا... پسرم 
منم همینو میگم به نظرم وزن بچه خوبه.. حالا اینهمه قرص داده بهم معلوم نیست چرا میگه کمه 

نظر دکترا با هم فرق داره،انشالا به خوشی دنیا میاد عزیزم

منم 27هفته و 4روز رفتم وزن بچم 971بود،دکتر نرفتم هنوز،دکتر شما نگفت دوباره کی باید سونو انجام بدی؟

بهم مولتی ویتامین داد روزی ۲ تا و گفت سه هفته دیگه سونو مینویسم‌. فکر کنم سوتوی iugr مینویسه 😕😕 فقط استرس میدن 

عشق سالهای کرونا... پسرم 
بهم مولتی ویتامین داد روزی ۲ تا و گفت سه هفته دیگه سونو مینویسم‌. فکر کنم سوتوی iugr مینویسه 😕😕 فق ...

من ک اصلا استرس نگرفتم مگه همه بچه ها باید با وزن 4کیلو متولد بشن😐خواهرشوهرم بچش با وزن 2700بدنیا اورد الان 8ماهشه انقدر چاق شده این بچه ک نمیتونه تکون بخوره،من ک ویار شدید داشتم و دارم بچم 2کیلو هم باشه بستمه فقط سالم باشه