2777
2789
عنوان

ترشح

89 بازدید | 8 پست

سلام خانوما یه سوال دارم 

من پری هام ۳۸ روزس  رحمم سرده

این ماه  میتی و دوسین  رازیانه خوردم با چایی دارچین تا یه هفته بعدش  ۹ پری اقدام کردم 

این ماه اصلا نمیخاستم اقدام کنم تا پری هام منظم بشه ۲۰ پری متفورمین خوردم تا ۴ روز 

۱۵ روز تا پری مونده و الان رفتم دسشویی 

گلاب به روتون واژنم پرررر ترشح سغید آبکی بود

شبیه لوسیون ولی آبکی تر 

انگار اسپر داخلش ریخته با منقبض کردن بیشتر میریخت بیرون ادارمم داغ بود 

علتش چیه؟

ببخشید زیاد شد😐

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:

نمیدونم عزیزم..اینا علائم تخمک گذاریه 

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخمک گذاری نوع ترشح بی رنگه عزیزم ولی،مال من خیلی سفید و مقدارش زیاد بود

من ترشحاتم زمان تخمک گذاری عذر میخوام سفید و لزجه..گاهی اوقاتم طوری زیاده که شورتم کاملا خیس میشه..بازم نمیدونم شما چطورید، برا اینکه خیالتون راحت بشه برین دکتر

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من
من ترشحاتم زمان تخمک گذاری عذر میخوام سفید و لزجه..گاهی اوقاتم طوری زیاده که شورتم کاملا خیس میشه..ب ...

مال من الان تمومی نداشت انگار اسپرم داخلش بود هر چی منقبض میکردم میجوشید میریخت بیرون 

نمیدونم انقد تعجب کردم اولین بارمه اینطوری میشم

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
مال من الان تمومی نداشت انگار اسپرم داخلش بود هر چی منقبض میکردم میجوشید میریخت بیرون  نمیدونم ...

عزیزم ان شالله خیره

اخه با یبار دوبار اقدام ممکنه ادم حامله بشه؟ اونم ب غیر از زمان تخمک گذاری

باید تخمکی باشه که اسپرم باهاش برخورد کنه و بارداری صورت بگیره البته بدون تخمک که نمیشه، البته اگر حول و حوش زمان تخمک گذاری هم باشه امکان بارداری هست مثلا اسپرم میگن تا ۲ روز زنده میمونه میتونه تو رحمتون باشه بعد وقتی تخمک آزاد شد باهاش برخورد کنه و بارداری رخ بده ی بعد تخمک گذاریتون تخمک باشه و اسپرم وارد بشه و بارداری غیر اینا امکان نداره